Και σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών, από τις εκπαιδευμένες εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής Γεωργία Μπεναβίδου και Χριστίνα Σταυρακίδου, περιλάμβανε η φετινή γενική συνέλευση του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Σ.Α.Σ.Α.) Ροδόπης, κατά την οποία εγκρίθηκαν ομοφώνως ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός.

Ακόμη, έγινε ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τα μέλη του Συνδέσμου (φορολογία αναδρομικών, επανυπολογισμός της σύνταξης και προσφυγές, κ.ά.).

Παράλληλα, τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στον Σύνδεσμο, ο επίτιμος πρόεδρός του, Αλκιβιάδης Παλπάνης.

Στην Συνέλευση παρευρέθηκαν: ο Διευθυντής Αστυνομίας Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης, ο  πρόεδρος και ο ταμίας του αντίστοιχου Συνδέσμου Δράμας Στέργιος Τσούκας και Βασίλειος, Μαυρουδής, ο πρόεδρος και ο αναπληρωτής γραμματέας του αντίστοιχου Συνδέσμου Ξάνθης Θεοφάνης Καραπιπέρης και Γεώργιος Ρηγγάκης αντιστοίχως, ο γενικός γραμματέας του αντίστοιχου Συνδέσμου Έβρου Κωνσταντίνος Χατζηαναγνώστου, η πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του τοπικού τμήματος Διεθνούς Αστυνομίας (I.P.A.) Ζωή Σκεύα και Δημήτριος Φεγγομύτης αντιστοίχως, και ο αντιπρόσωπος Ροδόπης του Ταμείου Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. Χρήστος Βαλεράς.

Και σεμινάριο Α΄ Βοηθειών περιλάμβανε η φετινή Γ.Σ. του Σ.Α.Σ.Α. Ροδόπης Και σεμινάριο Α΄ Βοηθειών περιλάμβανε η φετινή Γ.Σ. του Σ.Α.Σ.Α. Ροδόπης Και σεμινάριο Α΄ Βοηθειών περιλάμβανε η φετινή Γ.Σ. του Σ.Α.Σ.Α. Ροδόπης