Αναβάλλεται για τις αρχές του 2022, με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη και εξ αιτίας της μετάλλαξης “Omicron” του κορωνοϊού, το 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας υπό τον τίτλο “Ελλάδα για όλους” που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3-5 Δεκεμβρίου.

Ο  πρωθυπουργός ανακοίνωσε την εξέλιξη από το προσυνέδριο της ΝΔ στα Γιάννενα υπό τον τίτλο «Για τις επόμενες γενιές – Το βλέμμα στο μέλλον».

“Μιλώντας με αρκετά κομματικά μας στελέχη κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι πιο σωστό στην παρούσα συγκυρία να μεταθέσουμε την οργάνωση του τακτικού μας συνεδρίου για τους πρώτους τρεις μήνες του 2022“, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, και πρόσθεσε ακόμη: “Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα μπορούσαμε να οργανώσουμε ένα υποδειγματικό συνέδριο τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Προφανώς και όλοι όσοι θα προσέρχονταν θα ήταν εμβολιασμένοι και θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τη δυνατότητα να κάνουν και rapid test. Όμως σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι στην παρούσα συγκυρία θα έστελνε ενδεχομένως λάθος μήνυμα”.

Αναβάλλεται λόγω της μετάλλαξης "Omicron" το 14ο Συνέδριο της ΝΔ