• “Καιρός να σταματήσει ο κύκλος της βίας”, το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας του Υπουργείου Εσωτερικών/Μακεδονίας-Θράκης για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25/11), το Υπουργείο Εσωτερικών/Μακεδονίας-Θράκης ξεκίνησε καμπάνια ευαισθητοποίησης στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα υποστήριξης στις γυναίκες και στα κορίτσια θύματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας.

Με κεντρικό εικαστικό το σύμβολο του γυναικείου φύλου να καταλήγει να είναι ο “σταυρός” που “σηκώνουν” οι γυναίκες-θύματα βίας, παρουσιάζει με άμεσο και ευθύ τρόπο τη σκληρή πραγματικότητα της Βίας που βιώνουν χιλιάδες γυναίκες καθημερινά.

Η καμπάνια παρακινεί όλες τις γυναίκες να μην αφήνουν τον χρόνο να περνάει, και να απευθύνονται για βοήθεια στους αρμόδιους φορείς υποστήριξης.

[VID] ΥΠ.ΕΣ./Μακεδονίας-Θράκης: "Καιρός να σταματήσει ο κύκλος της βίας κατά των γυναικών"Στο πλαίσιο της καμπάνιας έγινε βιντεοπροβολή στην πρόσοψη του Διοικητηρίου όπου στεγάζεται ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης με ένα συμβολικό βίντεο.

[VID] ΥΠ.ΕΣ./Μακεδονίας-Θράκης: "Καιρός να σταματήσει ο κύκλος της βίας κατά των γυναικών"Το κεντρικό μήνυμα “Καιρός να σταματήσει ο κύκλος της βίας”, θα βρίσκεται στον “αέρα” για τον μήνα Νοέμβριο, σε ιστοσελίδες της Κεντρικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (www.mathra.gr), αλλά και στο page του Τομέα στο Facebook.