Οι προγραμματικές θέσεις της Ιωάννας Χατζηαντωνίου

Απευθύνοντας μήνυμα ενότητας, με κεντρικό σύνθημα "Μαζί διεκδικούμε - Μαζί συνεχίζουμε", η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης, Ιωάννα Χατζηαντωνίου, διεκδικεί την επανεκλογή της εν όψει της θητείας 2022-2025, και καταθέτει στην κρίση των συναδέλφων της τις προγραμματικές θέσεις της.
ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Απευθύνοντας μήνυμα ενότητας, με κεντρικό σύνθημα “Μαζί διεκδικούμε – Μαζί συνεχίζουμε”, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης, Ιωάννα Χατζηαντωνίου, διεκδικεί την επανεκλογή της εν όψει της θητείας 2022-2025, και καταθέτει στην κρίση των συναδέλφων της τις προγραμματικές θέσεις της.

Αυτές, αφορούν:

  • την καθημερινότητα,
  • την κατάρτιση & επιμόρφωση,
  • την ψηφιοποίηση της δικηγορίας,
  • την κοινωνική πολιτική & αλληλεγγύη,
  • την αύξηση της δικηγορικής ύλης και τα φορολογικά.

Η κ. Χατζηαντωνίου ευχαριστώντας για μία ακόμη φορά τους/τις συναδέλφους της για την εκλογή της το 2017, ζητά την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προς το πρόσωπό της, προτάσσοντας ως μόνο σκοπό “το καλό του κλάδου και του Συλλόγου μας, το δικό μας καλό, χωρίς εξαρτήσεις”, όπως τονίζει.

Οι προγραμματικές θέσεις της Ιωάννας ΧατζηαντωνίουΣυγκεκριμένα, στο σημείωμα-κάλεσμά της προς τους/τις συναδέλφους της, αναφέρει:

“Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι. Πριν από τέσσερα χρόνια με εμπιστευτήκατε και με αναδείξατε πρόεδρο του Συλλόγου μας και σας ευχαριστώ θερμά για αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκα με στόχο την υλοποίηση μιας σύγχρονης διοίκησης. Μαζί πετύχαμε πολλά και θα πετυχαίναμε ακόμα περισσότερα αν η πανδημία δεν ανέκοπτε την πορεία αυτή.

Η επόμενη τετραετία απαιτεί στο τιμόνι της διοίκησης άτομα που να γνωρίζουν τα προβλήματα, να έχουν τις λύσεις, να είναι συνεχώς δίπλα στον συνάδελφο.

Με την εμπειρία που διαθέτω και την αποφασιστικότητα που έχω επιδείξει, χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπό μου για να μπορέσω να ολοκληρώσω όλα όσα έχω οραματιστεί.

Για το καλό του κλάδου και του Συλλόγου μας, για το δικό μας καλό. Μαζί διεκδικούμε-μαζί συνεχίζουμε“.

Οι εκλογές του δικηγορικού συλλόγου θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, και υποψήφιος για την προεδρία είναι επίσης ο Δημήτρης Ερελιάδης.

Οι προγραμματικές θέσεις της κ. Χατζηαντωνίου:

Οι προγραμματικές θέσεις της Ιωάννας Χατζηαντωνίου Οι προγραμματικές θέσεις της Ιωάννας Χατζηαντωνίου Οι προγραμματικές θέσεις της Ιωάννας Χατζηαντωνίου Οι προγραμματικές θέσεις της Ιωάννας Χατζηαντωνίου Οι προγραμματικές θέσεις της Ιωάννας Χατζηαντωνίου Οι προγραμματικές θέσεις της Ιωάννας Χατζηαντωνίου Οι προγραμματικές θέσεις της Ιωάννας Χατζηαντωνίου Οι προγραμματικές θέσεις της Ιωάννας Χατζηαντωνίου Οι προγραμματικές θέσεις της Ιωάννας Χατζηαντωνίου

 

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood