Στο νοσοκομείο ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ

Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του, εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι μετά την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου, και όπως έκριναν οι γιατροί θα χρειαστεί να παραμείνει νοσηλευόμενος επί τριήμερο.
ΙΛΧΑΝ-ΒΟΥΛΗ-3-Αντίγραφο

Στο “Σισμανόγλειο” Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής νοσηλεύεται με κρίση πνευμοθώρακα, ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ.

Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του, εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι μετά την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου, και όπως έκριναν οι γιατροί θα χρειαστεί να παραμείνει νοσηλευόμενος επί τριήμερο.

Ο βουλευτής εκφράζει ευχαριστίες προς τη διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και προς τους φίλους του για τα μηνύματα συμπαράστασης, και συγχρόνως επισημαίνει τη σημασία του ΕΣΥ και την ανάγκη στήριξής του από την Πολιτεία.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:  

“Χρειάστηκε σήμερα το απόγευμα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου στη Ροδόπη, να μεταβώ στο Νοσοκομείο Κομοτηνής προκειμένου να αντιμετωπίσω μια κρίση πνευμοθώρακα, που διαπιστώθηκε από την ακτινογραφία την οποία έκανα. Με άμεση παρέμβαση των γιατρών το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και μου συστήθηκε να παραμείνω στο νοσοκομείο για παρακολούθηση τις επόμενες τρεις ημέρες. Τώρα αισθάνομαι απολύτως καλά και αναρρώνω. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διοικήτρια του νοσοκομείου Κομοτηνής, τους θεράποντες γιατρούς μου και το νοσηλευτικό προσωπικό για την αμέριστη φροντίδα τους και τις πολύτιμες υπηρεσίες που μου παρείχαν. Ευχαριστώ και όλους τους φίλους και συμπολίτες μου για τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνω. Το μήνυμά μου είναι ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι το στήριγμα της κοινωνίας μας στις δύσκολες στιγμές που περνάμε αυτή την εποχή και με την πανδημία, και ότι η Πολιτεία οφείλει να το θωρακίσει με κάθε κόστος και ικανό τρόπο. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!”.

Το inkomotini.news εύχεται στον Ιλχάν Αχμέτ περαστικά, και γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή κοντά στην οικογένειά του και στα καθήκοντά του ως εκπροσώπου της Ροδόπης στην εθνική αντιπροσωπεία.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood