“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει διαρκώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προστατέψει τη δημόσια υγεία, τη στιγμή που οι δείκτες της πανδημίας καθημερινά καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως “βασικό στοιχείο της αποτυχίας της είναι τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό, κάτι που οφείλεται και στην αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για τον σκοπό αυτό”.

Υπενθυμίζει, δε, οτι “από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία ανέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, με όσα μέσα διαθέτει στον δημόσιο διάλογο και σε όλους τους χώρους που δρα και παρεμβαίνει”.

Δοθέντων των παραπάνω, η αξιωματική αντιπολίτευση παρουσιάζει τη δική της δυναμική καμπάνια, με ένα σποτ στο οποίο ακούγεται και ο…Άδωνις Γεωργιάδης.

“Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία εντείνει τη δική του προσπάθεια με μια επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι. Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη “Ζωή”, καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε. Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή”, διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ.