Διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα για επαγγελματίες υγείας, με θέμα τη διαχείριση περιστατικών παιδιών με υποψία σωματικής κακοποίησης, θα διοργανώσει το Σωματείο ΕΛΙΖΑ–Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Η ημερίδα διοργανώνεται με την πολύτιμη συνδρομή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, και εκπονείται από τη Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Π.&Α. Κυριακού».

  • Το webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα δοθούν και βεβαιώσεις συμμετοχής.
  • Δωρεάν εγγραφές γίνονται στον σύνδεσμο https://projector-web.gr/everest/gr/eliza2411/registration
  • Η ημερίδα θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 – 17:00.

862d00b0 259 bgspyl doc banner eliza 2411Οδηγίες παρακολούθησης

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, για την παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης του Webinar «Επιμόρφωση Επαγγελματιών Υγείας για τη Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών» εισέρχεστε στη διαδικτυακή πλατφόρμα. Στη δεξιά πλευρά της σελίδας καταχωρείτε τα ακόλουθα στοιχεία εισόδου:
– E-mail: το e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.
– Κωδικός: τη λέξη eliza.
Στη συνέχεια πατάτε το κουμπί «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ EVENT» και «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ».

Ερωτηματολόγιο

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες μέχρι την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 11:00 όπως συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα κληθούν να συμπληρώσουν εκ νέου το ερωτηματολόγιο ώστε να αξιολογηθεί η αλλαγή στη γνώση και στάση τους, και κατόπιν θα αποσταλεί η βεβαίωση συμμετοχής. Οι πληροφορίες που θα συμπληρώσουν οι συμμετέχοντες θα αξιοποιηθούν για εκπαιδευτικούς και μόνο λόγους και δεν πρόκειται να γίνει καμία συσχέτιση των προσωπικών τους στοιχείων με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης.