Σε εκδήλωση της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία και του Γραμματέα Νίκου Θεοδωρόπουλου, στο Λονδίνο, συμμετείχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Μεγάλη Βρετανία.
Το παρών έδωσε και η ΟΝΝΕΔ Ηνωμένου Βασιλείου υπό τον πρόεδρό της, Ιασμιώτη στην καταγωγή, Γιάννη Αμούτζα ο οποίος ανέφερε:
“Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε όλα τα θέματα που αφορούν τους νέους του Ηνωμένου Βασιλείου και να συγχαρούμε τον Πρωθυπουργό για τις πρωτοβουλίες και τη σπουδαιότητα που δείχνει στους απόδημους Έλληνες”.
Λονδίνο - Γ. Αμούτζας: "Συγχαρήκαμε τον Πρωθυπουργό για τη σπουδαιότητα που δείχνει στους απόδημους Έλληνες" Λονδίνο - Γ. Αμούτζας: "Συγχαρήκαμε τον Πρωθυπουργό για τη σπουδαιότητα που δείχνει στους απόδημους Έλληνες" Λονδίνο - Γ. Αμούτζας: "Συγχαρήκαμε τον Πρωθυπουργό για τη σπουδαιότητα που δείχνει στους απόδημους Έλληνες" Λονδίνο - Γ. Αμούτζας: "Συγχαρήκαμε τον Πρωθυπουργό για τη σπουδαιότητα που δείχνει στους απόδημους Έλληνες" Λονδίνο - Γ. Αμούτζας: "Συγχαρήκαμε τον Πρωθυπουργό για τη σπουδαιότητα που δείχνει στους απόδημους Έλληνες" Λονδίνο - Γ. Αμούτζας: "Συγχαρήκαμε τον Πρωθυπουργό για τη σπουδαιότητα που δείχνει στους απόδημους Έλληνες" Λονδίνο - Γ. Αμούτζας: "Συγχαρήκαμε τον Πρωθυπουργό για τη σπουδαιότητα που δείχνει στους απόδημους Έλληνες"