Ενόχλησε τους Τουρκόφρονες ο Τσίπρας με την ομιλία του στην Κομοτηνή

Ενόχλησε τους Τουρκόφρονες ο Τσίπρας με την ομιλία του στην Κομοτηνή.
ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΚ 3Ν

Για “απαράδεκτες παρεμβάσεις της Τουρκίας σε ζητήματα που αφορούν Έλληνες πολίτες”, έκανε λόγο μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας στην πρόσφατη ομιλία του στην Κομοτηνή, και ενοχλήθηκαν οι Τουρκόφρονες που κατέθεσαν την αποστροφή τους προς τα όσα είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για “μεταρρυθμίσεις που θα ενισχύσουν τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας θωρακίζοντας την ισονομία, ενισχύοντας την ισοπολιτεία και την κοινωνική συνοχή”, χαρακτηρίζοντάς τα προεκλογικές ψηφοθηρικές υποσχέσεις.

Συγκεκριμένα, η αυτοαποκαλούμενη “Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης” (sic), με ανάρτησή της, εξαπολύει επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας: “Στην ομιλία του στην Κομοτηνή ο Τσίπρας αναφέρθηκε και στα ζητήματα που αφορούν τις Μουφτείες, τη μειονοτική εκπαίδευση και τα ιδρύματα που αφορούν άμεσα την τουρκική κοινότητα Δυτικής Θράκης. Ο Τσίπρας είπε ότι το κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τις απαραίτητες δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις για την ενίσχυση των δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας. Απαρίθμησε άφθονες προεκλογικές υποσχέσεις, ωστόσο όταν έρχεται στην εξουσία ξεχνά για κάποιον λόγο αυτές τις υποσχέσεις και εφαρμόζει τη δική του ατζέντα”.

Ενόχλησε τους Τουρκόφρονες ο Τσίπρας με την ομιλία του στην ΚομοτηνήΣτο στόχαστρο της ίδιας ανάρτησης βρέθηκαν ακόμη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης που επισκέφθηκε και ο ίδιος την Κομοτηνή, και η ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ. Σημειώνεται συγκεκριμένα: “Ίσως δεν μπορεί να συγκριθεί με τη ΝΔ, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να ειπωθεί ότι οι πολιτικές και οι πρακτικές αυτών των κομμάτων (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ) προστατεύουν και προωθούν τα δικαιώματα της μειονότητας. Ωστόσο από τις δηλώσεις του ΔΕΕΠ Ροδόπης της ΝΔ όσον αφορά για την επίσκεψη του Τσίπρα φαίνεται πως έχουν αρχίσει να πανικοβάλλονται προεκλογικά. Σε περίπτωση που η ΔΕΕΠ Ροδόπης της ΝΔ έλεγε την αλήθεια αντί να προχωρά σε τέτοιες ανακοινώσεις, θα μπορούσαν να είναι πιο πειστικοί στα μάτια του κοινού. Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα βιάζονται να συγκεντρώσουν και πάλι ψήφους από την Tουρκική κοινότητα Δυτικής Θράκης προεκλογικά. Αποτελούμε σχεδόν το ήμισυ του πληθυσμού στη Δυτική Θράκη, αλλά η χώρα μας μας αντιμετωπίζει συνεχώς ως θετό τέκνο. Όταν η χώρα μας αρχίσει να μας βλέπει ίσους ενώπιον του νόμου, μόνο τότε θα εξαφανιστούν όλα τα προβλήματα. Επειδή η δύναμη γεννιέται από την ενότητα και μόνο μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες, είτε είναι πολιτικές είτε οικονομικές, η αμοιβαία καλή θέληση και εμπιστοσύνη είναι το κλειδί αυτής της επιτυχίας”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood