Στην Ε.Ε. αίτημα του ΕΛΓΑ για αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών

Συνάντηση Ιλχάν Αχμέτ με Ανδρέα Λυκουρέντζο: "Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τους βραδείς ρυθμούς με τους οποίους κινήθηκε η διοίκηση στο συγκεκριμένο ζήτημα εν όψει των πιεστικών αιτημάτων και αναγκών των ελαιοπαραγωγών της περιοχής μας".
257506384_725861588806188_8831703503098833721_n

(φωτό αρχείου)

Τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο επισκέφθηκε σήμερα στην Αθήνα ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εκτιμήσεων για τις αποζημιώσεις από παγετό στις ελιές στον νόμο Ροδόπης.

Σύμφωνα με την εικόνα που του δόθηκε, η διοίκηση του οργανισμού, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι ζημιές δεν καλύπτονται ασφαλιστικά από τον ΕΛΓΑ,  επιλέγει την υποβολή αιτήματος ένταξής τους στις Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις (ΚΟΕ), γεγονός που απαιτεί την έγκρισή τους από την Ε.Ε.

“Η διαδικασία θα είναι χρονοβόρα σε αυτό το επίπεδο”, σημειώνει ο βουλευτής, και τονίζει: “Παρακολουθούμε την εξέλιξη και θα ενημερώνουμε σε κάθε βήμα τους παραγωγούς που έχουν πληγεί. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από τους βραδείς ρυθμούς με τους οποίους κινήθηκε η διοίκηση στο συγκεκριμένο ζήτημα εν όψει των πιεστικών αιτημάτων και αναγκών των ελαιοπαραγωγών της περιοχής μας“.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood