Στην πολύ τιμητική 16η θέση του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας τερμάτισε ο Κομοτηναίος αθλητής Γιάννης Τοροσιάν, τρέχοντας την μήκους 42.195 μέτρων διαδρομή σε χρόνο 2h:43m:34s και εκπροσωπώντας για μια ακόμη φορά επάξια την πόλη μας.

Θυμηθείτε εδώ τον Γιάννη Τοροσιάν να τερματίζει ως πρώτος Έλληνας δρομέας στον Μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης το 2019.

“Κάθε στόχος για να επιτευχθεί χρειάζεται αφοσίωση, επιμονή, υπομονή και κουράγιο. Στη διάρκεια της ζωής μας οι περισσότεροι θα βιώσουμε τη χαρά της επιτυχίας και την απογοήτευση της αποτυχίας. Χρειάζεται να στεκόμαστε ψύχραιμοι απέναντι και στα δύο και να παίρνουμε το μάθημα της κάθε εμπειρίας. Μπορεί να κουραστείς, μπορεί να σκεφτείς ότι οι κόποι σου δεν έχουν αποτέλεσμα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίζουμε την προσπάθεια. Να μη σταματάμε την δράση μας. Τίποτα να μη μας ακινητοποιεί”, δήλωσε ο ίδιος.
16ος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας ο Κομοτηναίος Γιάννης ΤοροσιάνΣε συγχαρητήριο μήνυμά του ο ΠΑΣ Πρωταθλητών στου οποίου το δυναμικό ανήκει, αναφέρει: “Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας. Στο πιο δύσκολο αγώνισμα του Κλασικού Αθλητισμού ξεπέρασε τον εαυτό του και μας έκανε υπερήφανους εκπροσωπώντας τον σύλλογό μας και διαφημίζοντας την πόλη της Κομοτηνής!”.
Νικητής του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου αναδείχθηκε ο αθλητής του Παναθηναϊκού Κώστας Γκελαούζος με χρόνο 2h:16m:49s σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ο Νίκος Πολιάς (2h:17m.56s).