Τέσσερα νέα απορριμματοφόρα απέκτησε ο Δήμος Κομοτηνής

"Ανανεωμένος κατά 100% πλέον ο στόλος αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου Κομοτηνής - Η προμήθεια υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και ίδιους πόρους στο πλαίσιο της αξιοποίησης με τον καλύτερο τρόπο των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου".
ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ

Ξεκίνησε η παραλαβή από τον Δήμο Κομοτηνής τεσσάρων νέων απορριμματοφόρων, τύπου πρέσας 16 κυβικών μέτρων σύμμεικτων απορριμμάτων, με το ένα εξ αυτών να διαθέτει και υδραυλικό γερανό ανύψωσης κάδων.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η προμήθεια του απορριμματοφόρου με τον υδραυλικό γερανό, που έρχεται να προστεθεί στο ένα και μοναδικό μέχρι στιγμής απορριμματοφόρο που εκτελεί την αποκομιδή των τριάντα και πλέον ημιυπόγειων κάδων, με άριστο περιβαλλοντικά τρόπο και με σεβασμό στη δημόσια υγεία.

Με τα συγκεκριμένα απορριμματοφόρα ο στόλος αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου Κομοτηνής ανανεώνεται στο 100% πλέον, και η Υπηρεσία Καθαριότητας είναι σε θέση να καλύψει τις σημαντικές ανάγκες καθημερινής αποκομιδής, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος και παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.

Η προμήθειά τους υλοποιήθηκε μέσω ηλεκτρονικού διαγωνισµού και η αξία τους ανέρχεται σε 760.492 ευρώ με ΦΠΑ 24%, εκ των οποίων οι 660.000 ευρώ προέρχονται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και το υπόλοιπο ποσό κάλυψε ο Δήμος με ίδιους πόρους στο πλαίσιο της αξιοποίησης με τον καλύτερο τρόπο των ταμειακών διαθεσίμων.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood