Μήνυμα “Νέας Αρχής” και για τη Ροδόπη, από Τσίπρα-Χαρίτου

Κάλεσμα Αλέξη Τσίπρα "σε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Κομοτηνής" και σε όσους απείχαν από την κάλπη στις προηγούμενες εκλογές.
Ίασμος
  • Κάλεσμα Αλέξη Τσίπρα “σε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Κομοτηνής” και σε όσους απείχαν από την κάλπη στις προηγούμενες εκλογές.

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Χαρίτου υποδέχτηκε τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στην περιοδεία του στη Ροδόπη.

Στον Ίασμο έγιναν δεκτοί σε θερμό κλίμα από συγκεντρωμένους πολίτες οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ουσιαστική συζήτηση έγινε σε κεντρικό καφέ της Κομοτηνής με νέους επιστήμονες οι οποίοι ζήτησαν αλλαγή πολιτικής με τον ΣΥΡΙΖΑ σε μία προοδευτική διακυβέρνηση προκειμένου οι νέοι να μπορούν να ζήσουν, να εργαστούν και να ελπίζουν στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Στη μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, ο βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου καλωσόρισε τον Αλέξη Τσίπρα χαιρετίζοντας το ουσιαστικό ενδιαφέρον του για την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Μήνυμα "Νέας Αρχής" και για τη Ροδόπη, από Τσίπρα-Χαρίτου“Αγαπητέ Πρόεδρε σε καλωσορίζω στην Κομοτηνή, στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, μιας Περιφέρειας όπου αφήσαμε θετικό αποτύπωμα την περίοδο της διακυβέρνησής μας και είναι ανάγκη να επικαιροποιήσουμε την πρότασή μας για βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη για όλους που θα αξιοποιεί τα πιο ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, όπως τη διασυνοριακότητα και την πολυπολιτισμικότητα, ανέφερε ο κ. Χαρίτου, και απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε: “H αίθουσα του Μεγάρου είναι γουρλίδικη καθώς είχες μιλήσει από το ίδιο βήμα λίγο πριν τις εκλογές του 2015 και αμέσως μετά ο λαός έδωσε τα ηνία της διακυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ, και σε εσένα την ευθύνη του πρωθυπουργού. Και όπως πορεύεται ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος βυθίζει σε απόγνωση και ανασφάλεια την ελληνική κοινωνία και οδηγεί τη χώρα ξανά στα βράχια, είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα θα ξανακληθούμε και θα ξανακληθείς να αναλάβεις την ευθύνη διακυβέρνησης αυτού του τόπου. Ο τόπος, ο λαός μας, η νέα γενιά, έχουν ανάγκη από ελπίδα, όραμα, εφαρμόσιμες λύσεις και προοπτική, που μόνο μια προοδευτική δημοκρατική διακυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να το πετύχει, και εσύ αγαπητέ Πρόεδρε ενσαρκώνεις αυτή την ελπίδα. Αυτή τη στιγμή ο τόπος μας έχει ανάγκη να γυρίσουμε σελίδα, να κάνουμε μια νέα αρχή με την κοινωνία στο προσκήνιο”.

Μήνυμα "Νέας Αρχής" και για τη Ροδόπη, από Τσίπρα-ΧαρίτουΑπό την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε μεταξύ άλλων: “Θέλω να απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Κομοτηνής και όλης της Θράκης. Ανοιγόμαστε στην κοινωνία με στόχο όχι μόνο να γίνουμε πιο δυνατοί εμείς, με στόχο όχι μόνο ν’ αλλάξουμε το κόμμα μας, αλλά με στόχο να αλλάξουμε την κοινωνία, με στόχο να αλλάξουμε την Ελλάδα. Με στόχο να ανοίξουμε το συντομότερο συνατόν τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη του λαού, για μια νέα μεγάλη νίκη της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης. Με στόχο την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση. Νομίζω ότι το καταλαβαίνετε κι εσείς ότι κοντοζυγώνει η ώρα που θα μετρηθούμε ξανά. Η ώρα που θα μετρηθούμε οι ζωντανές δυνάμεις αυτής της κοινωνίας, το μέλλον αυτού του τόπου, με το παρελθόν του. Τα συμφέροντα των πολλών με τα προνόμια των λίγων. Και πιστεύω ότι μπορούμε, ενωμένοι και αποφασισμένοι, να κερδίσουμε αυτή τη δύσκολη μάχη και να αλλάξουμε το πρόσωπο της χώρας, να αλλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων της δουλειάς και του μόχθου. Εγώ το πιστεύω βαθιά. Το ξανάζησα πριν λίγα χρόνια, προσφωνώντας με ο Τάκης μου μίλησε για μια συγκέντρωση εδώ, σ’ αυτό τον χώρο, την περίοδο πριν το 2015. Το ξανάζησα τότε, όταν στη χώρα κυρίευε το συναίσθημα της απόγνωσης και ο θυμός. Κάτω από αυτά τα συναισθήματα όμως, φωλιάζει και η δίψα για ένα καλύτερο αύριο, για να ζήσουμε καλύτερα. Και νομίζω ότι αυτή τη δίψα για ένα καλύτερο αύριο τη βλέπετε στους πολίτες με τους οποίους έρχεστε σε επαφή, ανεξάρτητα αν μας ψήφισαν ή όχι στις τελευταίες εκλογές. Πολλοί απ’ αυτούς απείχαν από την κάλπη και πρέπει σ’ αυτούς να μιλήσουμε, να τους δώσουμε ελπίδα και προοπτική”.

Μήνυμα "Νέας Αρχής" και για τη Ροδόπη, από Τσίπρα-Χαρίτου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood