Προτάσσοντας τη διασυνοριακότητα και την πολυπολιτισμικότητα της Ροδόπης ως τα πιο ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, υποδέχτηκε ο Δημήτρης Χαρίτου τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική πολιτική ομιλία του που πραγματοποίησε στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

“Αγαπητέ Πρόεδρε σε καλωσορίζω στην Κομοτηνή, στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, μιας Περιφέρειας που αφήσαμε θετικό αποτύπωμα την περίοδο της διακυβέρνησής μας και που χρειάζεται να επικαιροποιήσουμε και να διαμορφώσουμε ένα σχέδιο βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης που θα αξιοποιεί τα πιο ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουμε: τη διασυνοριακότητα και την πολυπολιτισμικότητα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρίτου.

[VID] Χαρίτου: Διασυνοριακότητα-Πολυπολιτισμικότητα-Νέα Γενιά, το τρίπτυχο της Νέας Αρχής για τη ΡοδόπηΤαυτόχρονα ο βουλευτής της Ροδόπης, υπενθυμίζοντας πως η αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής είχε αποδειχθεί “γουρλίδικη” για τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015 καθώς λίγο πριν τις νικηφόρες εκλογές εκείνης της χρονιάς ο Αλέξης Τσίπρας είχε μιλήσει από το ίδιο βήμα, εξέφρασε προς τον Αλέξη Τσίπρα τη βεβαιότητα οτι “καθώς ο κ. Μητσοτάκης βυθίζει σε απόγνωση και ανασφάλεια την ελληνική κοινωνία και οδηγεί τη χώρα ξανά στα βράχια, πολύ σύντομα θα ξανακληθούμε και θα ξανακληθείς να αναλάβεις την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας”.

[VID] Χαρίτου: Διασυνοριακότητα-Πολυπολιτισμικότητα-Νέα Γενιά, το τρίπτυχο της Νέας Αρχής για τη Ροδόπη

 

 

Καταλήγοντας ο κ. Χαρίτου, τοποθέτησε τη νέα γενιά στο επίκεντρο μιας Νέας Αρχής με τον ΣΥΡΙΖΑ κορμό μιας προοδευτικής κυβέρνησης: “Ο τόπος, ο λαός μας, η νέα γενιά, έχουν ανάγκη από ελπίδα, όραμα, εφαρμόσιμες λύσεις και προοπτική, που μόνο μια προοδευτική διακυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να το πετύχει, και εσύ αγαπητέ Πρόεδρε ενσαρκώνεις αυτή την ελπίδα, ιδιαίτερα στη νέα γενιά. Αυτή τη στιγμή ο τόπος μας έχει ανάγκη να γυρίσουμε σελίδα, να κάνουμε μια νέα αρχή με την κοινωνία στο προσκήνιο”, υπογράμμισε εμφατικά.

[VID] Χαρίτου: Διασυνοριακότητα-Πολυπολιτισμικότητα-Νέα Γενιά, το τρίπτυχο της Νέας Αρχής για τη Ροδόπη