Γ. Παπανδρέου: “Δημιουργούμε ισχυρό, συμμετοχικό, προοδευτικό ρεύμα”

Δημιουργούμε "μια Παράταξη με πλειοψηφική κυβερνητική πρόταση, απελευθερωτική για τις υγιείς παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, και με τον λαό στο προσκήνιο". 
Irakleio

“Σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε μαζί, συμμετέχουμε ενεργά όλοι για τη Μεγάλη και Ισχυρή Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, ενώνουμε δυνάμεις, δυναμώνουμε για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δημιουργούμε ένα ισχυρό ρεύμα, Συμμετοχικό Δημοκρατικό Προοδευτικό. Πρωταγωνιστές στις εξελίξεις. Με την Παράταξή μας ισχυρή, καταλύτη ανατροπής της σημερινής παραλυτικής ισορροπίας. Μια Παράταξη με πλειοψηφική κυβερνητική πρόταση, απελευθερωτική για τις υγιείς παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, και με τον λαό στο προσκήνιο”. 

Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο Ηράκλειο της Κρήτης, και πρόσθεσε:

“Και να σας καλέσω να στείλετε ένα μήνυμα στους άλλους συμπολίτες μας, τους συγγενείς, τους φίλους, τους συναδέλφους, τους γείτονές σας, όχι μόνο για τη δική μου προσπάθεια, αλλά για την προσπάθεια που κάνουμε για την Παράταξή μας, για τη μεγάλη της προσφορά στον τόπο αλλά κυρίως για αυτά που μπορούμε να πετύχουμε για την Ελλάδα και τους Έλληνες αν κάνουμε την Παράταξη μας ξανά δυνατή και πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Το μήνυμα ότι μπορούμε, αρκεί να έχουμε τη βούληση και την αποφασιστικότητα. Να μιλήσουμε για τους αγώνες που έχουμε δώσει και κερδίσει, αλλά και για τα οράματα μας που είναι δυνατά και το κυριότερο, αναγκαία για τη χώρα. Να καλέσουμε όλους όσους έχουν την έγνοια για το αύριο αυτού του τόπου, να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία. Να την κάνουμε γιορτή Συμμετοχής, γιορτή Δημοκρατίας. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τη συμμετοχή σας στον ωραίο αγώνα που δίνουμε. Μαζί μπορούμε. Πάμε Μπροστά“. 

Γ. Παπανδρέου: "Δημιουργούμε ισχυρό, συμμετοχικό, προοδευτικό ρεύμα"Αναφερόμενος στην πανδημία, επέκρινε τις κυβερνητικές πολιτικές και επεσήμανε: “Η πανδημία μπορεί να ανέδειξε τη σημασία του Ε.Σ.Υ., κάτι που αποδέχονται όλοι πλέον, αλλά η κυβέρνηση δεν φαίνεται διατεθειμένη να δημιουργήσει το νέο δημόσιο σύστημα υγείας. Η Παράταξή μας έχει και προτάσεις και έχει την εμπειρία να το κάνει. Θέλω στο σημείο αυτό να ανοίξω αναγκαστικά μια παρένθεση. Γιατί δυστυχώς η πανδημία καλπάζει. Και η Ελλάδα δεν τα έχει καταφέρει. Από τον Απρίλιο και έπειτα καταγράφουμε σταθερά από διπλάσιους έως δεκαπλάσιους θανάτους έναντι όλων των δυτικοευρωπαϊκών χωρών. Στην προσπάθεια εμβολιασμού είμαστε δυστυχώς κάτω από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο. Σε περισσότερους από 10 νομούς της περιφέρειας οι εμβολιασμένοι είναι κάτω από 50%, κάτι που αναδεικνύει τις υγειονομικές ανισότητες. Και στην πληρότητα σε κρεβάτια ΜΕΘ έχουμε φτάσει στο 89%, κάτι που σημαίνει ότι ήδη υπάρχουν συμπατριώτες μας που δεν λαμβάνουν ισότιμες παροχές υγείας. Πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι το ζητούμενο δεν είναι να αποδείξουμε με κυνισμό ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει. Διότι η αποτυχία της κυβέρνησης είναι αποτυχία της χώρας και το κόστος μετριέται σε ανθρώπινες ζωές. Εμείς έχουμε προτάσεις, είχαμε ως Κίνημα Αλλαγής την πλέον τεκμηριωμένη αντιπολίτευση στα ζητήματα της πανδημίας και θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Θα βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί, αλλά για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Όλα τα άλλα θα τα πούμε στην ώρα τους”. 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood