Ανοιχτή επιστολή Ηλία Μπούκα για την κατάσταση του οδικού δικτύου του Ιάσμου

"Υπεράριθμα μπαλώματα, καθιζήσεις-υποχωρήσεις, λακκούβες μεγάλου βάθους και έκτασης, απειλούν την ασφάλεια οδηγών, επιβατών, δικυκλιστών και πεζών, ενώ τεράστιες είναι οι φθορές και οι καταστροφές στα αυτοκίνητα των κατοίκων, των διερχομένων και των επισκεπτών".
pixiz-09-11-2021-16-58-16

Ο Πρόεδρος του συμβουλίου της Κοινότητας Ιάσμου Ηλίας Μπούκας απέστειλε επιστολή προς την Δημοτική αρχή και την Αντιπολίτευση σχετικά με την τραγική κατάσταση του οδικού δικτύου εντός και εκτός της κωμοπόλεως του Ιάσμου η οποία είναι και εισήγηση στο τοπικό συμβούλιο για προώθηση προς τους αρμόδιους.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Αξιότιμοι κύριοι. Η φυσική φθορά του χρόνου, τα πλημμυρικά φαινόμενα, η έλλειψη νέων ασφαλτοστρώσεων τα τελευταία χρόνια, το έγκλημα της κακής αποκατάστασης στο έργο του βιολογικού καθαρισμού, έχουν καταστήσει τραγικό και επικίνδυνο πλέον το οδικό δίκτυο στο σύνολό του Ιάσμου αλλά και στις τρεις εισόδους της κωμοπόλεως.

Υπεράριθμα μπαλώματα, καθιζήσεις-υποχωρήσεις, λακκούβες μεγάλου βάθους και έκτασης, απειλούν την ασφάλεια οδηγών, επιβατών, δικυκλιστών και πεζών, ενώ τεράστιες είναι οι φθορές και οι καταστροφές στα αυτοκίνητα των κατοίκων, των διερχομένων και των επισκεπτών.

Ανοιχτή επιστολή Ηλία Μπούκα για την κατάσταση του οδικού δικτύου του ΙάσμουΤο γεγονός ότι ο Ίασμος διατηρεί τη γραφική του φυσιογνωμία και προσβλέπει σε επισκέπτες που θα περπατήσουν τα σοκάκια, το χωριό, τα αξιοθέατα, καθιστούν την αισθητική πλευρά του θέματος ως έναν επιπλέον αρνητικό παράγοντα στην εικόνα του οικισμού.

Η έδρα του Δήμου μας αποτελεί κομβικό γεωγραφικό σημείο στην οδική διασύνδεση της Ανατολικής και Δυτικής Θράκης, με αποτέλεσμα να επιβάλλεται για τους ανωτέρω λόγους εν έτη 2021 τουλάχιστον να έχουμε ένα ομαλό και ασφαλές οδικό δίκτυο.

Ανοιχτή επιστολή Ηλία Μπούκα για την κατάσταση του οδικού δικτύου του ΙάσμουΕίναι άμεση και επιτακτική η ανάγκη το εν λόγω έργο να ενταχθεί στον σχεδιασμό του τεχνικού προγράμματος και να τεθεί ως πρώτη προτεραιότητα πριν συμβούν ανεπιθύμητες καταστάσεις όπως ατυχήματα.

Ταυτόχρονα πληθαίνουν τα παράπονα ιδιαίτερα των κατοίκων και οφείλουμε να εξάρουμε την υπομονή που επιδεικνύουν, αφού έχει επηρεαστεί η ποιότητα ζωής τους σε μεγάλο βαθμό και παράλληλα δημιουργούνται προβλήματα στις περιουσίες τους, στα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα.

Ανοιχτή επιστολή Ηλία Μπούκα για την κατάσταση του οδικού δικτύου του ΙάσμουΠαρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Ιάσμου

Μπούκας Ηλίας”.

Ανοιχτή επιστολή Ηλία Μπούκα για την κατάσταση του οδικού δικτύου του Ιάσμου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood