Ζαχαριάδης για τις Covid παραφωνίες υπουργών: “Η χώρα είναι υγειονομικά ακυβέρνητη”

Η κυβέρνηση που έχει εργαλειοποιήσει την επιτροπή των επιστημόνων, η κυβέρνηση που έχει αφήσει ανοχύρωτο το ΕΣΥ, η κυβέρνηση που στοιβάζει μαθητές σε αίθουσες των 27 ατόμων, η κυβέρνηση που έχει επιτρέψει τριτοκοσμικές συνθήκες στα Μέσα Μαζικής  Μεταφοράς, η κυβέρνηση που λειτουργεί αποκλειστικά με όρους επικοινωνίας, είναι η μόνη υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει και για ό,τι συμβεί από 'δω και πέρα στη διαχείριση της πανδημίας.
Screenshot_265

Δυσφορία στους πολίτες έχουν προκαλέσει τις τελευταίες μέρες οι τοποθετήσεις τριών κορυφαίων υπουργών αναφορικά με την πανδημία.

Συγκεκριμένα, και ενώ μόνιμη επωδός της κυβέρνησης είναι οτι οι σχετικές αποφάσεις της λαμβάνονται με βάση τις εισηγήσεις της αρμόδιας επιστημονικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων, δήλωσαν:

  • ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης: “Δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να πείσει τους ανεμβολίαστους”.
  • ο υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για τους ανεμβολίαστους: “Μη σώσουν και εμβολιαστούν”.
  • ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης: “Ό,τι και να μας πει η επιτροπή, εμείς σε lockdown δεν πάμε”.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, τόνισε:

“Μέχρι πρότινος ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί της κυβέρνησης επαναλάμβαναν σε κάθε τόνο ότι η κυβέρνηση λαμβάνει τις αποφάσεις της για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19, με βάση τις εισηγήσεις της αρμόδιας επιτροπής.

Σήμερα ο κ. Βορίδης δήλωσε «ό,τι και να μας πει η επιτροπή, εμείς σε lockdown δεν πάμε». Πριν από λίγες μέρες ο αρμόδιος υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης δήλωσε «δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να πείσει τους ανεμβολίαστους», ενώ ο παντογνώστης υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε για τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας «μη σώσουν και εμβολιαστούν».

Πλέον οι μάσκες έπεσαν. Ο δήθεν σύγχρονος ευρωπαίος πρωθυπουργός, κάθε μέρα και περισσότερο διολισθαίνει στον ακροδεξιό σκοταδισμό των κ.κ. Πλεύρη, Γεωργιάδη και Βορίδη.

Η κατάσταση στη χώρα είναι εκτός ελέγχου. Η χώρα είναι υγειονομικά ακυβέρνητη και η ακροδεξιά τρόικα της κυβέρνησης παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με τη δημόσια υγεία για μικροκομματικά οφέλη.

Η κυβέρνηση που έχει εργαλειοποιήσει την επιτροπή των επιστημόνων, η κυβέρνηση που έχει αφήσει ανοχύρωτο το ΕΣΥ, η κυβέρνηση που στοιβάζει μαθητές σε αίθουσες των 27 ατόμων, η κυβέρνηση που έχει επιτρέψει τριτοκοσμικές συνθήκες στα Μέσα Μαζικής  Μεταφοράς, η κυβέρνηση που λειτουργεί αποκλειστικά με όρους επικοινωνίας, είναι η μόνη υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει και για ό,τι συμβεί από ‘δω και πέρα στη διαχείριση της πανδημίας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ούτε μπορούν ούτε θέλουν. Όσο ο κ. Μητσοτάκης παραμένει στην κυβέρνηση, όσο ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός νέμεται την εξουσία, τόσο χειρότερα θα πηγαίνουν τα πράγματα για τους πολίτες και τη χώρα. Όσο για τον κ. Βορίδη, ας επαναφέρει την τηλεργασία στο δημόσιο, ας ασχοληθεί με την επιδημιολογική επιτήρηση στους δημοσίους υπαλλήλους, ας σταματήσει τα παιχνίδια με την υποαπασχόληση των σχολικών καθαριστριών και τις απολαβές τους, και ας σταματήσει να παριστάνει τον γενικό ινστρούκτορα της χώρας. Τώρα, πριν είναι πολύ αργά!”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood