“Παραλάβαμε έναν Δήμο διαλυμένο, ενώσαμε τα κομμάτια του, πρώτα τα βασικά και μετά τα επιμέρους, τον απογειώσαμε σταθερά, και τώρα ταξιδεύουμε με μεγάλη ταχύτητα”.

Με αυτά τα λόγια  ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, περιέγραψε τα πεπραγμένα της διοίκησής του δύο χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων του, χαιρετίζοντας το 1ο Συνέδριο της παράταξής του, “Εμπρός”, μιας “μεγάλης και ιστορικής αυτοδιοικητικής παράταξης”, όπως τη χαρακτήρισε.

[VIDEO] Οντέρ Μουμίν: "Παραλάβαμε έναν Δήμο διαλυμένο και τον απογειώσαμε"Καταδεικνύοντας τη φιλοσοφία του συνεδρίου, ο Οντέρ Μουμίν τόνισε: Πρωτοπορούμε με μια διαδικασία ανοιχτή, δημοκρατική, πολυεπίπεδη, πρωτόγνωρη για τα δημοτικά δεδομένα της περιοχής”.

Υπογράμμισε, δε, πως η παράταξή του συνεχώς ενισχύεται με νέα μέλη, επισημαίνοντας: “Ανανεωνόμαστε, αναβαθμιζόμαστε, με νέα μέλη, με περισσότερα μέλη. Η παράταξή μας κατά την ίδρυσή της αριθμούσε 123 μέλη και σήμερα 133. Μεγαλώνει και θα μεγαλώσει πολύ περισσότερο“.

[VIDEO] Οντέρ Μουμίν: "Παραλάβαμε έναν Δήμο διαλυμένο και τον απογειώσαμε"Δοθέντων των παραπάνω, κατέθεσε την πεποίθησή του οτι και στις επόμενες εκλογές ο συνδυασμός “Εμπρός” θα είναι αυτός που θα υπερψηφιστεί από τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών: “Και στις εκλογές του 2023 θα είμαστε ο πολυπληθέστερος και ποιοτικότερος συνδυασμός, και με τη βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε ξανά όλοι μαζί ενωμένοι με μεγάλη διαφορά, συντριπτικά και αδιαμφισβήτητα, διεμήνυσε εμφατικά.

Καταλήγοντας, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στα μέλη της παράταξης, τονίζοντας: “Αξιοποιούμε και στηρίζουμε όλους εσάς, τα μέλη του συνδυασμού, μέσα από διάφορες θέσεις ευθύνης, διότι πιστεύουμε σε εσάς και στο κοινό μας όραμα και στην ειλικρινή προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε το επίπεδο ζωής των συνδημοτών μας“.