Τον οικισμό του Πάσου όπου οι καπνοπαραγωγοί διαμαρτύρονται, επισκέφθηκε ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, κάνοντας λόγο για “δίκαια αιτήματα” και “δίκαιο αγώνα”.

“Είμαι δίπλα τους έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια”, τόνισε ο βουλευτής, και συμπλήρωσε: “Έχω δώσει κοινοβουλευτικές και πολιτικές μάχες με συνεχείς ερωτήσεις και επερωτήσεις στην Ολομέλεια της Βουλής. Έλαβα τη δέσμευση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για τη σύσταση ειδικής επιστημονικής επιτροπής και αναμένω τη θετική της έκβαση με την έκδοση του τελικού πορίσματος“.

Παράλληλα, επεσήμανε οτι “η πολιτική μου διαδρομή ταυτίστηκε με τα συμφέροντα και τις διεκδικήσεις των καπνοπαραγωγών της Ροδόπης και της Θράκης”, και εξέφρασε την πεποίθηση οτι “ο αγώνας αυτός είμαι βέβαιος ότι θα δικαιωθεί. Και θα συνεχίζεται πάντοτε μέχρι την κατάκτηση όλων των στόχων που βάζουμε από κοινού με τον λαό μας”.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: “Οι συμπολίτες μου ξέρουν ότι ήμουν, είμαι, και θα είμαι δίπλα τους, πάντα. Όχι με λόγια και με ανέξοδες πομφόλυγες, κενές περιεχομένου. Αλλά με πράξεις που αποτελούν το συμβόλαιο εμπιστοσύνης, χρόνια τώρα, μαζί τους. Έτσι θα γίνει και τώρα!”.

Ιλχάν Αχμέτ: "Οι συμπολίτες μου καπνοπαραγωγοί ξέρουν ότι ήμουν, είμαι, και θα είμαι πάντα δίπλα τους" Ιλχάν Αχμέτ: "Οι συμπολίτες μου καπνοπαραγωγοί ξέρουν ότι ήμουν, είμαι, και θα είμαι πάντα δίπλα τους"