Συστράτευση και στην Κομοτηνή για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου

"Να ξανακάνουμε τη δημοκρατική παράταξη μεγάλη και χρήσιμη για την κοινωνία και τη χώρα μας - Η υποψηφιότητα Παπανδρέου φέρνει και πάλι τον χώρο μας στο προσκήνιο".
253783159_211685784414370_1060244289658498096_n

Παλαιότερα και νεότερα μέλη του Κινήματος, και στελέχη της μειονότητας, συμμετείχαν στη συνάντηση υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο ανάλογων συγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα.

Καλεσμένος στην Κομοτηνή ο Μιχάλης Πάππου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Από όλους όσους μίλησαν, εκφράστηκε η άποψη ότι “το διακύβευμα είναι το μεγάλωμα και πάλι της δημοκρατικής παράταξης στις νέες συνθήκες”, ενώ συζητήθηκαν και προτάσεις τοπικού χαρακτήρα.

Συστράτευση και στην Κομοτηνή για την υποψηφιότητα του Γιώργου ΠαπανδρέουΜε την προσδοκία να ξανακάνουμε τη δημοκρατική παράταξη μεγάλη και χρήσιμη για την κοινωνία και τη χώρα μας, συμμετείχαμε σήμερα στην Κομοτηνή στην πρώτη συνάντηση της ανοικτής ομάδας στήριξης της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής”, ανέφερε ο κ. Πάππου, και σημείωσε: “Μία δράση που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα θέλοντας να καταδείξει το εύρος της προσπάθειας για την ανάκαμψη του χώρου.

Συστράτευση και στην Κομοτηνή για την υποψηφιότητα του Γιώργου ΠαπανδρέουΕπιπλέον, τόνισε με έμφαση: “Συστρατευθήκαμε στον κοινό αγώνα για ενότητα και προοπτική του ΠΑΣΟΚ. Του Κινήματος που θέτει στην προτεραιότητα τα λαϊκά συμφέροντα και τις λαϊκές ανάγκες. Τους μη προνομιούχους Έλληνες”.

Συστράτευση και στην Κομοτηνή για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου

  • Γιώργος Πεταλωτής: “Η υποψηφιότητα Παπανδρέου φέρνει και πάλι τον χώρο μας στο προσκήνιο – Οργανώνουμε το μέλλον”

Εν όψει της πανελλαδικής εξόρμησης υποστήριξης του Γιώργου Παπανδρέου και της συστράτευσης και στην Κομοτηνή, ο στενός συνεργάτης του, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρώην βουλευτής Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, τονίζει: “Το ΚΙΝΑΛ, ο σημερινός φορέας της Σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας, με παρελθόν προσφοράς, εμπειρίας και διαρκούς ανανέωσης, εκλέγει με μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία – που το ΠΑΣΟΚ πρωτοπορώντας το 2004 στην εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου θέσπισε – τον Πρόεδρό του μετά την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Η Δημοκρατική και Προοδευτική Παράταξη ξαναβρίσκει και πάλι την αυθεντική της έκφραση απέναντι στη συντήρηση, στον λαϊκισμό, στον πελατειασμό, που κυριαρχούν σήμερα. Ανάμεσα σε αξιόλογους υποψηφίους, η υποψηφιότητα Παπανδρέου φέρνει και πάλι τον χώρο μας στο προσκήνιο.

Η ωριμότητα, το πάντα καινοτόμο πνεύμα, η διεθνής εμβέλεια, η αξιοποίηση νέων, ενεργών πολιτών, η αντίθεση στα πολλαπλά συστήματα, ο σεβασμός στο διαφορετικό, είναι στοιχεία μιας ατζέντας που επαναφέρει την πολιτική. Αποκτούμε και πάλι προοπτική ως χώρος προσφοράς στο μέλλον της χώρας και δημιουργούμε προοπτική επαναφοράς σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ήδη, σήμερα, με πάνω από πενήντα ταυτόχρονες συναντήσεις υποστηρικτών της υποψηφιότητας Παπανδρέου σε όλη τη χώρα, συζητάμε, όπως πρώτοι κάναμε, για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, χρήση νέων τεχνολογιών, διαφάνεια στο Κράτος, πολιτική οικολογία – οργανώνουμε το μέλλον“.

Συστράτευση και στην Κομοτηνή για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood