Ημέρα Παρηγορικής Φροντίδας και στο Ιατρείο Πόνου του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Στην πόλη της Κομοτηνής το Ιατρείο Πόνου του τοπικού νοσοκομείου στελεχώνεται από τους ειδικούς Αναισθησιολόγους–Αλγολόγους, Μπουλέντ Κιαμήλογλου και Φανή Αραμπατζίδου.
Screenshot_254

Tην Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 το Ιατρείο Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής θα συμμετάσχει και φέτος στην Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας 2021.

Η Ημέρα Ι.Π. & Π.Φ. διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά από την Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας (ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α).

Η “γιορτή” αυτή έχει πλέον καθιερωθεί αποδίδοντας καρπούς, λόγω της μεγάλης σημασίας που έχει για την ελληνική κοινωνία. Άλλωστε, η ενίσχυση της λειτουργίας των Ιατρείων Πόνου & Παρηγορικής Φροντίδας είναι ανάγκη και δικαίωμα όλων. 

Στην πόλη της Κομοτηνής το Ιατρείο Πόνου του τοπικού νοσοκομείου στελεχώνεται από τους ειδικούς Αναισθησιολόγους–Αλγολόγους, Μπουλέντ Κιαμήλογλου και Φανή Αραμπατζίδου.
Το Ιατρείο θα είναι ανοιχτό σε διευρυμένο ωράριο 10:00 – 18:00 την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021, όπως και όλα τα Ι.Π. & Π.Φ. της Ελλάδας.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, όπως σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου.

Στόχος της “Ημέρας Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας” είναι η γνωστοποίηση και η ανάδειξη των εθελοντικών αυτών δομών των ελληνικών νοσοκομείων, οι οποίες παρ’ όλο που δεν έχουν ακόμη ενταχθεί στους οργανισμούς των νοσοκομείων, συνεχίζουν να προσφέρουν εθελοντικά την επιστημονική τους υποστήριξη στους ασθενείς που υποφέρουν από καλοήθη ή κακοήθη πόνο, και αυτούς που χρειάζονται παρηγορική φροντίδα.

Ο ρόλος των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας είναι να επαναφέρουν την αξιοπρέπεια και το χαμόγελο στη ζωή των ασθενών που υποφέρουν, και των οικογενειών τους.

Η Ελληνική Εταιρεία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας, ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α., στο πλαίσιο του αγώνα που δίνουν επιστημονική κοινότητα και ασθενείς, διεκδικεί την πλήρη ενσωμάτωση της Παρηγορικής Φροντίδας στο εθνικό σύστημα υγείας της χώρας.

Ενημερωθείτε για την ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. εδώ: https://grpalliative.gr

Διαβάστε τη Διακήρυξη της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. για την Παρηγορική Φροντίδα, εδώ: https://grpalliative.gr/diakiryxi-parisia-2018/

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood