Αιτήματα επίλυσης προβλημάτων του οικισμού Υφαντών υπέβαλλε προς τον Δήμο ο Στ. Κοσουτζής

"Αναμένουμε τις απαντήσεις της δημοτικής αρχής", δήλωσε ο κ. Κοσουτζής..
251382861_10219296132143648_1910025765298909216_n
Αιτήματα επίλυσης σειράς προβλημάτων του οικισμού Υφαντών, κατέθεσε ο τοπικός σύμβουλος Κομοτηνής Σταύρος Κοσουτζής, προς τον Δήμο.
Συγκεκριμένα:
“1) Κοιμητήρια: στερούνται βασικών υποδομών, το δίκτυο ύδρευσης χρήζει συντήρησης, υπάρχει πρόβλημα πληρότητας, σε τι στάδιο βρίσκεται η επέκταση των κοιμητηρίων; Επίσης χρήζει ανάγκης ασφαλτόστρωσης και αναβάθμισης φωτισμού.
2) Αναβάθμιση του φωτισμού του οικισμού.
3) Βιολογικός: τον Δεκέμβριο του 2020 ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο τη δημιουργία αντλιοστασίου ακάθαρτων, σε τι στάδιο βρίσκεται το έργο στον έναν χρόνο που πέρασε;
4) Είσοδος οικισμού: στερείται φωταγώγησης, έχουν προκληθεί τροχαία ατυχήματα, υπάρχουν ανοικτά φρεάτια που δεν φαίνονται λόγω του ανύπαρκτου φωτισμού. Η πινακίδα του οικισμού δεν είναι ορατή λόγω της πυκνής βλάστησης.
5) Καθαρισμός ανοικτών φρεατίων παραπλεύρως του κεντρικού δρόμου για την αντιπλημμυρική προστασία.
6) Η επέκταση του οικισμού στερείται ασφαλτόστρωσης, οι περισσότεροι δρόμοι είναι χωματόδρομοι, επίσης στερείται φωταγώγησης και πεζοδρόμησης. Υπάρχουν αιτήσεις κατοίκων από το 2014 για τα παραπάνω.
7) Ο κεντρικός δρόμος του οικισμού από την είσοδο έως το κέντρο του στερείται πεζοδρόμησης η οποία κρίνεται αναγκαία για την ασφαλή διέλευση των κατοίκων σε καταστήματα πρώτης ανάγκης που εδρεύουν στον οικισμό, καθώς και την ασφαλή μεταφορά των μαθητών από και προς τη στάση αστικού. Παρακαλούμε να πάρετε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για κατοίκους και μαθητές και αν έχετε κάνει ενέργειες για την ασφαλή μεταφορά των κατοίκων και μαθητών”.
“Αναμένουμε τις απαντήσεις της δημοτικής αρχής”, δήλωσε ο κ. Κοσουτζής.
Αιτήματα επίλυσης προβλημάτων του οικισμού Υφαντών υπέβαλλε προς τον Δήμο ο Στ. Κοσουτζής Αιτήματα επίλυσης προβλημάτων του οικισμού Υφαντών υπέβαλλε προς τον Δήμο ο Στ. Κοσουτζής Αιτήματα επίλυσης προβλημάτων του οικισμού Υφαντών υπέβαλλε προς τον Δήμο ο Στ. Κοσουτζής
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood