Από τον Δήμο Κομοτηνής ξεκίνησε σήμερα το πρωί τη διήμερη περιοδεία της στον Νομό Ροδόπης, η Τομεάρχης Ενέργειας & Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Μετά τη συνάντησή της με τον Δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εποικοδομητική συζήτηση μαζί του και για το γεγονός οτι, όπως σημείωσε, βρήκε “μια δημοτική αρχή με σωστές προτεραιότητες”. Υπογράμμισε ακόμη οτι “για μας ως ΣΥΡΙΖΑ οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης δεν είναι το μακρύ χέρι της εκάστοτε κυβέρνησης”, ενώ, επισημαίνοντας την αμεσότητα που διέπει τη σχέση των Δήμων με τις τοπικές κοινωνίες και τα προβλήματα των πολιτών, δεσμεύτηκε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο τοπικός βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου θα συνεχίσουν να είναι αρωγοί στα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Κομοτηνής. Μάλιστα αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στο έργο της μεταφοράς νερού από το φράγμα Γρατινής της ΔΕΗ, η υλοποίηση του οποίου έχει “παγώσει”.

Την κ. Δούρου στην περιοδεία της συνοδεύει ο βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου, ο οποίος επεσήμανε τη σημασία της περιοδείας σε όλο τον Νομό, και ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για την υποδοχή και την ενημέρωση, υπογράμμισε πως “εξάλλου είμαστε σε διαρκή επικοινωνία ώστε να αναδεικνύουμε στο ανώτερο πολιτικό επίπεδο τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει, και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε”.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης ευχαρίστησε για την επίσκεψη την κ. Δούρου και της παρουσίασε το προφίλ του Δήμου και τα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[VID] Γόνιμη συνάντηση Γκαράνη-Δούρου [VID] Γόνιμη συνάντηση Γκαράνη-Δούρου [VID] Γόνιμη συνάντηση Γκαράνη-Δούρου [VID] Γόνιμη συνάντηση Γκαράνη-Δούρου [VID] Γόνιμη συνάντηση Γκαράνη-Δούρου [VID] Γόνιμη συνάντηση Γκαράνη-Δούρου [VID] Γόνιμη συνάντηση Γκαράνη-Δούρου [VID] Γόνιμη συνάντηση Γκαράνη-Δούρου