Έψαχνε στο facebook…εκτελεστή για να σκοτώσει τη γυναίκα του που ζει στην Κομοτηνή

Ήταν πρόθυμος να πληρώσεις 40.000€!
fb-960x600

Την πρόθεσή του να σκοτώσει τη γυναίκα του στην Κομοτηνή με συμβόλαιο θανάτου, εξέφρασε μέσω…facebook (!) ένας άνδρας από τον Κολωνό Αττικής.

Όπως αποκαλύπτει το skai.gr ένας 36χρονος άνδρας απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ανέφερε ότι ένας 58χρονος έκανε αίτημα για συμμετοχή σε ομάδα στο facebook με τίτλο «Ενεργός Μπαμπάς» στην οποία ο καταγγέλλων είναι διαχειριστής και η οποία είναι θεματικού ενδιαφέροντος σχετικά με περιπτώσεις διαζευγμένων γονέων και επιμέλειας παιδιών.

Όπως είπε ο 36χρονος στους αστυνομικούς, στις 3 Αυγούστου, σε ιδιωτική του συνομιλία του με τον καταγγελλόμενο, ο τελευταίος του εκμυστηρεύθηκε πως θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του η οποία κατοικεί στην Κομοτηνή και με τον οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Τον ρώτησε μάλιστα αν ξέρει κάποιον για αυτόν τον σκοπό. Μετά από 21 μέρες, σε ακόμη μία συνομιλία τους, ο καταγγελλόμενος επανέλαβε την πρόθεσή του να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του, τονίζοντάς του πως ήθελε να πουλήσει ακόμη και ένα διαμέρισμα που είχε για να βρει τα απαραίτητα χρήματα! «Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να ανέφερε στη συνομιλία!

Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε το προφίλ του καταγγελλόμενου στο facebook, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής messenger, καθώς και οι τηλεφωνικές συνδέσεις οι οποίες σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ανήκουν και χρησιμοποιούνται  από τον καταγγελλόμενο. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματά με την πρώην σύζυγό του, η οποία έχει την επιμέλεια του παιδιού τους.

Για το συμβάν έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση καθώς ο Εισαγγελέας διέταξε να υποβληθεί η δικογραφία της υπόθεσης.

Πηγή: skai.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood