Την πρόθεσή του να σκοτώσει τη γυναίκα του στην Κομοτηνή με συμβόλαιο θανάτου, εξέφρασε μέσω…facebook (!) ένας άνδρας από τον Κολωνό Αττικής.

Όπως αποκαλύπτει το skai.gr ένας 36χρονος άνδρας απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ανέφερε ότι ένας 58χρονος έκανε αίτημα για συμμετοχή σε ομάδα στο facebook με τίτλο «Ενεργός Μπαμπάς» στην οποία ο καταγγέλλων είναι διαχειριστής και η οποία είναι θεματικού ενδιαφέροντος σχετικά με περιπτώσεις διαζευγμένων γονέων και επιμέλειας παιδιών.

Όπως είπε ο 36χρονος στους αστυνομικούς, στις 3 Αυγούστου, σε ιδιωτική του συνομιλία του με τον καταγγελλόμενο, ο τελευταίος του εκμυστηρεύθηκε πως θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του η οποία κατοικεί στην Κομοτηνή και με τον οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Τον ρώτησε μάλιστα αν ξέρει κάποιον για αυτόν τον σκοπό. Μετά από 21 μέρες, σε ακόμη μία συνομιλία τους, ο καταγγελλόμενος επανέλαβε την πρόθεσή του να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του, τονίζοντάς του πως ήθελε να πουλήσει ακόμη και ένα διαμέρισμα που είχε για να βρει τα απαραίτητα χρήματα! «Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να ανέφερε στη συνομιλία!

Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε το προφίλ του καταγγελλόμενου στο facebook, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής messenger, καθώς και οι τηλεφωνικές συνδέσεις οι οποίες σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ανήκουν και χρησιμοποιούνται  από τον καταγγελλόμενο. Ο ίδιος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματά με την πρώην σύζυγό του, η οποία έχει την επιμέλεια του παιδιού τους.

Για το συμβάν έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση καθώς ο Εισαγγελέας διέταξε να υποβληθεί η δικογραφία της υπόθεσης.

Πηγή: skai.gr