Πραγματοποιήθηκε το πρώτο θεματικό εργαστήρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, με θέμα την επικοινωνία και την αρμονική συμβίωση σκύλου-ανθρώπου, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Αδέσποτοι φίλοι Ξάνθης» και τους Τζεμπραηλίδη Γιώργο και Βασιλική Βουδούρογλου.

Ο σύλλογος έχει προγραμματίσει θεματικά εργαστήρια για όλες τις Κυριακές κατά τις ώρες 11:00–13:00 επιλέγοντας στοχευμένα θέματα, επίκαιρα, για όλες τις ηλικίες, με εξειδικευμένους ομιλητές-εισηγητές κάθε φορά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Την ερχόμενη Κυριακή 24/10 ο συγγραφέας Γιώργος Λυμπέρης και οι εκδόσεις iWrite παρουσιάζουν μέσα από δράσεις θεατρικού παιχνιδιού τις περιπέτειες μιας…θαρραλέας πάπιας.

Η αρμονική συμβίωση σκύλου-ανθρώπου ήταν το θέμα του 1ου θεματικού εργαστηρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου

Το μήνυμα του Προέδρου του συλλόγου Μπούκα Ηλία για την καινοτόμο αυτή νέα δράση: “Οι Κυριακές στον Ίασμο έχουν ένα επιπλέον ενδιαφέρον. Δωρεάν θεματικά εργαστήρια, τέχνης, λόγου, τεχνολογίας, δεξιοτήτων, διευρύνουν τον γνωστικό μας ορίζοντα ενώ παράλληλα παρέχουν συμβουλές σε όλες τις ηλικίες. Κατηγορίες που έχουν να κάνουν με ψυχική υγεία, επαγγελματικό προσανατολισμό, εκπαίδευση, οικογένεια, συμπεριφορές, βία, είναι βεβαίως στην ατζέντα. Συμμετοχή κοινού – διάδραση…τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Κάθε Κυριακή στις 11 και για δύο ώρες περίπου από τον Πολιτιστικό σύλλογο Ιάσμου στην πολιτιστική του στέγη στην κεντρική πλατεία Ιάσμου”.