Η αρμονική συμβίωση σκύλου-ανθρώπου ήταν το θέμα του 1ου θεματικού εργαστηρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου

Την ερχόμενη Κυριακή 24/10 ο συγγραφέας Γιώργος Λυμπέρης και οι εκδόσεις iWrite παρουσιάζουν μέσα από δράσεις θεατρικού παιχνιδιού τις περιπέτειες μιας...θαρραλέας πάπιας.
1 - 2021-10-21T102505.982

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο θεματικό εργαστήρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, με θέμα την επικοινωνία και την αρμονική συμβίωση σκύλου-ανθρώπου, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Αδέσποτοι φίλοι Ξάνθης» και τους Τζεμπραηλίδη Γιώργο και Βασιλική Βουδούρογλου.

Ο σύλλογος έχει προγραμματίσει θεματικά εργαστήρια για όλες τις Κυριακές κατά τις ώρες 11:00–13:00 επιλέγοντας στοχευμένα θέματα, επίκαιρα, για όλες τις ηλικίες, με εξειδικευμένους ομιλητές-εισηγητές κάθε φορά.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Την ερχόμενη Κυριακή 24/10 ο συγγραφέας Γιώργος Λυμπέρης και οι εκδόσεις iWrite παρουσιάζουν μέσα από δράσεις θεατρικού παιχνιδιού τις περιπέτειες μιας…θαρραλέας πάπιας.

Η αρμονική συμβίωση σκύλου-ανθρώπου ήταν το θέμα του 1ου θεματικού εργαστηρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου

Το μήνυμα του Προέδρου του συλλόγου Μπούκα Ηλία για την καινοτόμο αυτή νέα δράση: “Οι Κυριακές στον Ίασμο έχουν ένα επιπλέον ενδιαφέρον. Δωρεάν θεματικά εργαστήρια, τέχνης, λόγου, τεχνολογίας, δεξιοτήτων, διευρύνουν τον γνωστικό μας ορίζοντα ενώ παράλληλα παρέχουν συμβουλές σε όλες τις ηλικίες. Κατηγορίες που έχουν να κάνουν με ψυχική υγεία, επαγγελματικό προσανατολισμό, εκπαίδευση, οικογένεια, συμπεριφορές, βία, είναι βεβαίως στην ατζέντα. Συμμετοχή κοινού – διάδραση…τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Κάθε Κυριακή στις 11 και για δύο ώρες περίπου από τον Πολιτιστικό σύλλογο Ιάσμου στην πολιτιστική του στέγη στην κεντρική πλατεία Ιάσμου”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood