“Προσοχή φίλοι συνάδελφοι, κλειστός ο δρόμος μετά τη Ρεντίνα! Μεγάλος όγκος νερού στον δρόμο και κάποιοι ανεγκέφαλοι γυρνάνε ανάποδα! ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατεβείτε από Ασπροβάλτα  στον παλιό (σ.σ. παλαιά εθνική οδό) για Θεσσαλονίκη, αλλιώς θα μπλοκάρετε”.

Με αυτή την ανάρτηση στο facebook, οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ροδόπης ενημέρωνε για την πλημμυρισμένη Εγνατία Οδό στο ύψος της Βόλβης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όπου ακινητοποιήθηκαν οχήματα, δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα, ενώ προκλήθηκε ακόμη και πανικός σε οδηγούς Ι.Χ. οι οποίοι επιχείρησαν…αναστροφή στο ίδιο ρεύμα!

16200ad2 screenshot 109Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία, ενώ σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, στο GRTimes, “η κυκλοφορία στο σημείο λίγο πριν τη Μικρή Βόλβη έχει διακοπεί, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για εγκλωβισμένους οδηγούς”. Το πρόβλημα, όπως είπε ο δήμαρχος, “οφείλεται στους μεγάλους όγκους νερού που κατεβαίνουν από τον ορεινό όγκο Κερδυλλίων και έχουν δημιουργήσει χειμάρρους”. 

2a27fdac screenshot 106Αξίζει να σημειωθεί οτι δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλείται ανάλογο πρόβλημα στο σημείο, με τους χρήστες της Εγνατίας Οδού να πνέουν μένεα κατά της εταιρείας!