Ενεργοποιείται και πάλι η δράση “Αγοράζω στην πόλη που σπουδάζω”, του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, στο πλαίσιο της επιστροφής των φοιτητών εν όψει της δια ζώσης διεξαγωγής των μαθημάτων στα τμήματα και στις σχολές του ΔΠΘ.
Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να επωφελούνται από τις εκπτωτικές προσφορές σε σειρά καταστημάτων τα οποία φέρουν το ειδικό σήμα.
“Με την επάνοδο των φοιτητών στην πόλη μας, υπενθυμίζουμε τη δράση “Αγοράζω στην πόλη που σπουδάζω”. Αφορά στη διασύνδεση του πανεπιστημίου μας με την αγορά της πόλης μας, αλλά κυρίως με τα καταστήματα, τα οποία θα έχουν προσφορές για τους φοιτητές καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Την έκπτωση θα λαμβάνουν οι φοιτητές σε όσα καταστήματα φέρουν το σχετικό σήμα με την ένδειξη “ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΩ”, επιδεικνύοντας τη φοιτητική τους ταυτότητα. Όποιος επαγγελματίας επιθυμεί να συμμετέχει στη συγκεκριμένη δράση μπορεί να προμηθευτεί το αυτοκόλλητο σήμα από το γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής επί της οδού Βασ. Γεωργίου 2 απέναντι από το Ηρώο”.
e1418508790340fb3c6552 screenshot 105