Κομοτηνή: Επέστρεψαν οι φοιτητές, επέστρεψαν και οι φοιτητικές προσφορές καταστημάτων

Ενεργοποιείται και πάλι η δράση "Αγοράζω στην πόλη που σπουδάζω", του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, στο πλαίσιο της επιστροφής των φοιτητών εν όψει της δια ζώσης διεξαγωγής των μαθημάτων στα τμήματα και στις σχολές του ΔΠΘ.
Screenshot_105
Ενεργοποιείται και πάλι η δράση “Αγοράζω στην πόλη που σπουδάζω”, του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, στο πλαίσιο της επιστροφής των φοιτητών εν όψει της δια ζώσης διεξαγωγής των μαθημάτων στα τμήματα και στις σχολές του ΔΠΘ.
Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να επωφελούνται από τις εκπτωτικές προσφορές σε σειρά καταστημάτων τα οποία φέρουν το ειδικό σήμα.
“Με την επάνοδο των φοιτητών στην πόλη μας, υπενθυμίζουμε τη δράση “Αγοράζω στην πόλη που σπουδάζω”. Αφορά στη διασύνδεση του πανεπιστημίου μας με την αγορά της πόλης μας, αλλά κυρίως με τα καταστήματα, τα οποία θα έχουν προσφορές για τους φοιτητές καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Την έκπτωση θα λαμβάνουν οι φοιτητές σε όσα καταστήματα φέρουν το σχετικό σήμα με την ένδειξη “ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΩ”, επιδεικνύοντας τη φοιτητική τους ταυτότητα. Όποιος επαγγελματίας επιθυμεί να συμμετέχει στη συγκεκριμένη δράση μπορεί να προμηθευτεί το αυτοκόλλητο σήμα από το γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής επί της οδού Βασ. Γεωργίου 2 απέναντι από το Ηρώο”.
Κομοτηνή: Επέστρεψαν οι φοιτητές, επέστρεψαν και οι φοιτητικές προσφορές καταστημάτωνΚομοτηνή: Επέστρεψαν οι φοιτητές, επέστρεψαν και οι φοιτητικές προσφορές καταστημάτων

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood