Η ώρα έφτασε! Όλα τα τμήματα του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κομοτηνής (Αγέλη, Ομάδα, Κοινότητα), ξεκίνησαν τις δράσεις τους!

Και περιμένουν όλους τους νέους φίλους τους που θέλουν να παίξουν μαζί τους στη μεγάλη αυλή της οδού Ν. Πλαστήρα 6, κάθε Σάββατο 16:00-18:00.

Κάθε παιδί από 7 χρονών και άνω μπορεί να γίνει μέλος της μεγαλύτερης παρέας νέων στον κόσμο!

3a82086b naytoproskopoi komotinisΌλες οι δραστηριότητες των Προσκόπων είναι σχεδιασμένες ώστε να είναι ελκυστικές αλλά και παράλληλα να κοινωνικοποιούν, να ευαισθητοποιούν και να δίνουν αυτοπεποίθηση στα παιδιά, στους εφήβους και στους νέους, για τη μετέπειτα ζωή τους.

8d8d650f proskopoi 2Στους Προσκόπους το παιδί θα βρει μια παρέα φίλων μέσα στην οποία θα μάθει να συνεργάζεται· θα ανακαλύψει νέες κλίσεις, θα ζήσει νέες εμπειρίες και θα κερδίσει ανεκτίμητες γνώσεις!

Τελικά, το παιδί, θα έχει τη δυνατότητα να γίνει αυτόνομο ως άτομο αλλά και υποστηρικτικό ως μέλος του κοινωνικού συνόλου, ικανό δηλαδή να δείξει ενδιαφέρον για τους άλλους, να ενεργεί μαζί τους και για αυτούς, και να μοιράζεται τις ανησυχίες τους.

Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να γίνει υπεύθυνο, ικανό να αναλαμβάνει τις ευθύνες για τις πράξεις του, αλλά και αφοσιωμένο, ικανό να διεκδικεί και να δρα, πάντα με σεβασμό σε αξίες και υψηλά ιδανικά.

e0246255 proskopoi 5Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Αρχηγό του Συστήματος, Γιώργο Στεφανίδη, στο τηλέφωνο 6972300870.

Η προσέλευση των νέων και παλαιών παιδιών θα πρέπει να γίνεται με μάσκα και με το self test του σχολείου!