Φέρε κι εσύ το παιδί σου στους Ναυτοπροσκόπους Κομοτηνής!

Όλες οι δραστηριότητες των Προσκόπων είναι σχεδιασμένες ώστε να είναι ελκυστικές αλλά και παράλληλα να κοινωνικοποιούν, να ευαισθητοποιούν και να δίνουν αυτοπεποίθηση στα παιδιά, στους εφήβους και στους νέους, για τη μετέπειτα ζωή τους.
προσκοποι-3-1

Η ώρα έφτασε! Όλα τα τμήματα του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κομοτηνής (Αγέλη, Ομάδα, Κοινότητα), ξεκίνησαν τις δράσεις τους!

Και περιμένουν όλους τους νέους φίλους τους που θέλουν να παίξουν μαζί τους στη μεγάλη αυλή της οδού Ν. Πλαστήρα 6, κάθε Σάββατο 16:00-18:00.

Κάθε παιδί από 7 χρονών και άνω μπορεί να γίνει μέλος της μεγαλύτερης παρέας νέων στον κόσμο!

Φέρε κι εσύ το παιδί σου στους Ναυτοπροσκόπους Κομοτηνής!Όλες οι δραστηριότητες των Προσκόπων είναι σχεδιασμένες ώστε να είναι ελκυστικές αλλά και παράλληλα να κοινωνικοποιούν, να ευαισθητοποιούν και να δίνουν αυτοπεποίθηση στα παιδιά, στους εφήβους και στους νέους, για τη μετέπειτα ζωή τους.

Φέρε κι εσύ το παιδί σου στους Ναυτοπροσκόπους Κομοτηνής!Στους Προσκόπους το παιδί θα βρει μια παρέα φίλων μέσα στην οποία θα μάθει να συνεργάζεται· θα ανακαλύψει νέες κλίσεις, θα ζήσει νέες εμπειρίες και θα κερδίσει ανεκτίμητες γνώσεις!

Τελικά, το παιδί, θα έχει τη δυνατότητα να γίνει αυτόνομο ως άτομο αλλά και υποστηρικτικό ως μέλος του κοινωνικού συνόλου, ικανό δηλαδή να δείξει ενδιαφέρον για τους άλλους, να ενεργεί μαζί τους και για αυτούς, και να μοιράζεται τις ανησυχίες τους.

Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να γίνει υπεύθυνο, ικανό να αναλαμβάνει τις ευθύνες για τις πράξεις του, αλλά και αφοσιωμένο, ικανό να διεκδικεί και να δρα, πάντα με σεβασμό σε αξίες και υψηλά ιδανικά.

Φέρε κι εσύ το παιδί σου στους Ναυτοπροσκόπους Κομοτηνής!Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Αρχηγό του Συστήματος, Γιώργο Στεφανίδη, στο τηλέφωνο 6972300870.

Η προσέλευση των νέων και παλαιών παιδιών θα πρέπει να γίνεται με μάσκα και με το self test του σχολείου!

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood