Βίντεο-ντοκουμέντο από την ορεινή Ροδόπη: Ακόμη ένα καραβάνι παράνομων μεταναστών

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι αθρόες ροές των παράνομων μεταναστών στη Ροδόπη.
Screenshot_90

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι αθρόες διελεύσεις παράνομων μεταναστών στη Ροδόπη όπως προκύπτει και από τα ημερήσια δελτία Τύπου που εκδίδει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι άνδρες των τοπικών αστυνομικών τμημάτων συνοριακής φύλαξης βρίσκονται καθημερινά στο κατόπι διακινητών και μη νόμιμων μεταναστών.

Οι διακινητές επιχειρούν την προώθηση μη νόμιμων μεταναστών με κάθε τρόπο. Με Ι.Χ. επιβατικά, με φορτηγά, με ταξί, με μοτοσικλέτες, με…τρικάβαλα σκούτερ, με αγροτικά ημιφορτηγά, με νταλίκες, ακόμη και με…δημόσιας χρήσης λεωφορεία.

Την ίδια ώρα συνεχείς είναι οι μαρτυρίες κατοίκων χωριών για ομάδες παράνομων μεταναστών που κινούνται προς την ενδοχώρα περπατώντας μέσα από τα χωράφια και τους αγροτικούς δρόμους, ενώ δεν λείπουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχετικά βίντεο.

Τα δρομολόγιά τους είναι λίγο-πολύ γνωστά, και περιλαμβάνουν και περάσματα στα οποία οι παράνομοι μετανάστες κινούνται και πεζοί. Όπως π.χ. και από την ορεινή περιοχή Οργάνης-Εσοχής από όπου και το βίντεο-ντοκουμέντο με το…καραβάνι των σαράντα περίπου ατόμων.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την ορεινή Ροδόπη: Ακόμη ένα καραβάνι παράνομων μεταναστώνΤούτων δοθέντων, το αστυνομικό προσωπικό βρίσκεται επί 24ώρου βάσεως σε εγρήγορση και επιχειρησιακή δράση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

  • Θυμηθείτε εδώ τη σύλληψη ομάδας παράνομων μεταναστών στο περιαστικό δάσος Νυμφαίας Κομοτηνής πριν από έναν περίπου μήνα.

Το θέμα το τελευταίο διάστημα δείχνει να λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, και το ερώτημα που τίθεται κατά κόρον από την τοπική κοινή γνώμη, είναι κατά πόσο τελικά ο Έβρος είναι… “σφραγισμένος”.   

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood