Πήγαν λέει να δουν…ποδόσφαιρο δίπλα-δίπλα, όμως ανακύπτουν νέα εύλογα ερωτήματα

Προφανώς τίποτα από όλα όσα συμβαίνουν δεν είναι τυχαία· αντιθέτως, προφανώς έχουν σαφή στόχευση και πολλούς αποδέκτες, και ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία και στον πιο καλόπιστο.
ΔΟΚΟΣ ΜΑΤΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ (4) - Αντιγραφή

Μάλιστα… Ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής Μουράτ Ομέρογλου, παρακολούθησε, λέει, ποδοσφαιρικό αγώνα σε καφενείο στον Δοκό. Και είχε δίπλα του και τον πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ Οζγκιούρ Φερχάτ. Μάλιστα… Να θεωρηθεί, λοιπόν, άραγε, τυχαία, ή…αθλητικού ενδιαφέροντος, η συνάντηση, όταν λίγες ημέρες νωρίτερα, με ανάρτησή του, ο νεαρός πολιτευτής χαιρέτισε την εκδήλωση-συναυλία που διοργάνωσε το εθνικιστικό κόμμα DEB/ΚΙΕΦ στο δημοτικό γήπεδο Αρριανών για τα τριάντα χρόνια από την ίδρυσή του; Μήπως άραγε και η άμεση προβολή της συνάντησης από το ίδιο το τουρκικό προξενείο, μέσω ανάρτησής του στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook, έγινε επίσης…τυχαία; Μήπως είναι…τυχαία ακόμη και η ταξιθέτηση, με τους δυο τους να κάθονται δίπλα-δίπλα; Προφανώς τίποτα από όλα όσα συμβαίνουν δεν είναι τυχαία· αντιθέτως, προφανώς έχουν σαφή στόχευση και πολλούς αποδέκτες, και ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία και στον πιο καλόπιστο. Εξάλλου, τι άραγε σηματοδοτεί η μη πρόσκληση, όπως διαρρέεται, άλλων αιρετών, δημάρχων, εν ενεργεία αλλά και πρώην βουλευτών; Είναι γεγονός ότι πολλά στελέχη της μειονότητας που κατέρχονται στον πολιτικό στίβο προσβλέπουν στην εξασφάλιση της στήριξης των μηχανισμών που ως γνωστόν διαθέτει η οδός Ιώνων. Ωστόσο είναι αλήθεια οτι σε τέτοιες συμπεριφορές δεν μας είχαν συνηθίσει μέχρι σήμερα, τουλάχιστον στη Ροδόπη, πρόσωπα που συνδέονταν με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται λοιπόν οτι για όλα…υπάρχει μια αρχή!

Τα γνωρίζει άραγε όλα αυτά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου; Ή δεν την ενδιαφέρει και δεν ανησυχεί για ότι συμβαίνει;

Πήγαν λέει να δουν...ποδόσφαιρο δίπλα-δίπλα, όμως ανακύπτουν νέα εύλογα ερωτήματα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood