Θεοδωρικάκος από Έβρο: “Είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα, σε απόλυτη επαγρύπνηση”

Προσλαμβάνονται ακόμη 250 συνοριοφύλακες.
Screenshot_79

Τον Έβρο επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη.

Από τις Καστανιές, όπου επιθεώρησε τον νέο φράχτη μήκους 37 χιλιομέτρων, τόνισε ότι η ασφάλεια των συνόρων είναι προϋπόθεση για την ασφάλεια της χώρας μας, και υπογράμμισε: “Είμαστε σε ετοιμότητα. Όλες οι δυνάμεις ασφαλείας στην περιοχή. Με την αυτοδιοίκηση, με την τοπική κοινωνία, σε ολόκληρο τον Έβρο. Και ενισχύουμε ακόμη περισσότερο αυτές τις δυνάμεις με την πρόσληψη 250 νέων Συνοριοφυλάκων οι οποίοι θα ενισχύσουν το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας που συνδράμει στην ασφάλεια των συνόρων. Αυτό που έχει σημασία να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες, είναι ότι είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα, σε απόλυτη επαγρύπνηση, και ότι δεν θα μείνει τίποτα που θα πρέπει να κάνουμε και να μην το κάνουμε για την ασφάλεια τους”.

Θεοδωρικάκος από Έβρο: "Είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα, σε απόλυτη επαγρύπνηση"“Ασφάλεια στα σύνορα, ασφάλεια σε όλη τη χώρα”, διεμήνυσε με νόημα.

Θεοδωρικάκος από Έβρο: "Είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα, σε απόλυτη επαγρύπνηση"Εξάλλου, αναφερόμενος στην πρόσφατη συμφωνία Μητσοτάκη-Μακρόν, επεσήμανε ότι πλέον “είμαστε ακόμα πιο ενισχυμένοι μετά την υπογραφή της στρατηγικής συμμαχίας της πατρίδας μας με τη Γαλλία”, και υπογράμμισε ακόμη: “Η Ελλάδα αποτελεί δύναμη ειρήνης και σταθερότητας. Η Ελλάδα τηρεί απαρέγκλιτα τις αρχές του Ευρωπαϊκού Δικαίου. Ταυτοχρόνως είμαστε απολύτως έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε επιβουλή, οποιαδήποτε απειλή“.

Θεοδωρικάκος από Έβρο: "Είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα, σε απόλυτη επαγρύπνηση" Θεοδωρικάκος από Έβρο: "Είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα, σε απόλυτη επαγρύπνηση"

 

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood