Τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, αρμόδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης, με τον οποίο συνδέεται με μακρά γνωριμία, συνάντησε σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ.

Ο Ιλχάν Αχμέτ είχε την ευκαιρία να του αναπτύξει την πρότασή του για την ανάπτυξη της Θράκης και ειδικότερα της Ροδόπης, μέσα από την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι έχουν προβλεφθεί για τη Ροδόπη, σειρά εγγειοβελτιωτικών έργων που μπορούν να αλλάξουν τη φυσιογνωμία του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή.
ce42904a 244542009 401191931526139 106979292108561897 n antigrafi
Ακόμη, ζήτησε για μια ακόμη φορά την “αποκατάσταση της αδικίας που υπέστη η τάξη των καπνοπαραγωγών και η οποία διαιωνίζεται για τρίτη χρονιά δυστυχώς, από την κυβέρνηση της ΝΔ”, και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα υπάρξει πρωτοβουλία και προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο δήλωσε: “Επιφυλάσσομαι έως ότου δω πραγματικά αποτελέσματα”. 

Εξάλλου, συμπλήρωσε: “Έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκα βουλευτής, ότι για μένα προτεραιότητα είναι ο τόπος μου και ο λαός μας. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε το πολιτικό σύστημα των Αθηνών να αντιληφθεί την ανάγκη στήριξης της αναπτυξιακής προοπτικής της Θράκης“.