ΣΥΡΙΖΑ: «Εισαγωγές σκόνης γάλατος για την παρασκευή “ελληνικού γιαουρτιού”»

"Η αδιαφορία της κυβέρνησης να λάβει άμεσα μέτρα, οδηγεί την ελληνική αγελαδοτροφία σε οικονομικό μαρασμό και αφανισμό".
giaourtis

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό κατέθεσαν ο αντίστοιχος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης και η αναπληρώτριά του Ολυμπία Τελιγιορίδου, με τη συνυπογραφή 34 ακόμη βουλευτών τη αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τα προβλήματα στον κλάδο της αγελαδοτροφίας.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν, “το υψηλό κόστος παραγωγής με την αύξηση των τιμών στις ζωοτροφές και στην ενέργεια, και η ταυτόχρονη μείωση της τιμής του αγελαδινού γάλακτος στον παραγωγό, απειλεί τη βιωσιμότητα των αγελαδοτροφικών επιχειρήσεων που αδυνατούν να ανταγωνιστούν τις εισαγωγές σκόνης γάλατος για την παρασκευή “ελληνικού γιαουρτιού”. Η αδιαφορία της κυβέρνησης να λάβει άμεσα μέτρα, οδηγεί την ελληνική αγελαδοτροφία σε οικονομικό μαρασμό και αφανισμό”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood