Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη και στα ποδοσφαιρικά στέκια της βόρειας Ελλάδας η είδηση του θανάτου του 30χρονου ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Νίκου Τσουμάνη ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σήμερα το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της μαρίνας της Νέας Κρήνης έχοντας στον λαιμό του αυτοσχέδιο βρόχο (με πλαστικά δεματικά tie wrap).  
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Καλαμαριάς, το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής, που εκτιμούν ότι ο θάνατος του προήλθε από πνιγμό. Δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο να είναι αυτοκτονία, ενώ δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα – γράμμα.
ca8fc6f8 screenshot 56Ο Τσουμάνης έγινε παίκτης του Μακεδονικού το καλοκαίρι ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στον Άρη, στον Πανθρακικό και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Κομοτηνής αναφέρει: “Η οικογένεια του Πανθρακικού εκφράζει την οδύνη της για τον απρόσμενο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Νίκου Τσουμάνη. Τα λόγια στερεύουν. Δύναμη στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.