Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Καραμαλάκης

Επισκέφθηκε και τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη καθώς και τον Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα.
Screenshot_38

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης επισκέφθηκε τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επαφών με τοπικούς Φορείς, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους συνδικαλιστικών ενώσεων.

Αρχικά συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, ο οποίος εξήρε το έργο των τοπικών αστυνομικών Υπηρεσιών και τόνισε την άψογη συνεργασία με αυτές. Από την πλευρά του ο Αρχηγός ευχαρίστησε τον Επίσκοπο για την πολύπλευρη στήριξή του στο προσωπικό των τοπικών αστυνομικών Υπηρεσιών και τις οικογένειές τους.

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος ΚαραμαλάκηςΕν συνεχεία μετέβη στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή όπου τον υποδέχθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης. Ακολούθησε σύσκεψη με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον Διευθυντή του Επιτελείου της ΓΕ.Π.Α.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ορεστιάδας και Ροδόπης. Κατόπιν πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον Διευθυντή και τον Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, καθώς και τους διοικητές των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης.

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος ΚαραμαλάκηςΣτις συσκέψεις ο Αρχηγός ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό των τοπικών Υπηρεσιών και τους πολίτες των περιοχών αυτών. Στο πλαίσιο αυτό έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις για τη βέλτιστη διαχείρισή τους.

Συγκεκριμένα, με σκοπό τη συνεχόμενη αναβάθμιση του παραγόμενου αστυνομικού έργου, ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο που πρέπει να λειτουργούν και να ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους οι αστυνομικοί, προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών και της κοινωνικής ανάπτυξης.

Επιπρόσθετα, αναγνώρισε τον αυξημένο ρόλο που διαδραμάτισαν οι ακριτικές Υπηρεσίες στην επιτυχή διαχείριση του μεταναστευτικού – προσφυγικού ζητήματος, προσφέροντας πέραν των καθηκόντων τους, υπηρεσίες σε κοινωνικό και ανθρωπιστικό επίπεδο.

Τόνισε, δε, την αναγκαιότητα μείωσης της γραφειοκρατίας και των διοικητικών διαδικασιών κατά την εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ επεσήμανε τη συνεχή προσπάθεια για ενίσχυση των υπηρεσιών με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ψηφιακά μέσα, καθώς και τον σχεδιασμό που πραγματοποιείται για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς το σύνολο του προσωπικού του Σώματος.

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος ΚαραμαλάκηςΑκολούθησαν διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Καβάλας και Ορεστιάδας, των Ενώσεων Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Ροδόπης, καθώς και του Σωματείου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ροδόπης «Αγία Ειρήνη».

Ο Αρχηγός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αιτήματα των συνδικαλιστικών ενώσεων, επισημαίνοντας ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίησή τους, ενώ επιβεβαίωσε τη στήριξή του σε κάθε αστυνομικό, αναγνωρίζοντας το πολυσήμαντο έργο που παράγεται.

Διαβεβαίωσε, ακόμα, ότι καθημερινά καταβάλλεται προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού και σημείωσε ότι αξιοποιείται κάθε δυνατός διαθέσιμος πόρος, με σκοπό τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων αστυνομικών υπηρεσιών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, καθώς και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ολοκληρώνοντας, τον κύκλο των συναντήσεών του, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Ιωάννη Γκαράνη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το πεδίο αρμοδιοτήτων των δύο Φορέων και ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις για την περαιτέρω βελτιστοποίηση της ήδη πολύ καλής συνεργασίας σε τοπικό επίπεδο και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε θέματα ασφάλειας των δημοτών της Κομοτηνής.

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Καραμαλάκης Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Καραμαλάκης Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Καραμαλάκης Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Καραμαλάκης Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Καραμαλάκης Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Καραμαλάκης Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Καραμαλάκης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood