Τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, προστάτη των νομικών, τίμησε και φέτος ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης.

Εκπρόσωποι και μέλη του νομικού κόσμου της περιοχής – δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι – παρακολούθησαν την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας η οποία τελέστηκε χοροστατούντος του μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής.

“Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους δικηγόρους και σε όλους τους συμπράττοντες της δικαιοσύνης, χρόνια πολλά, να έχουμε υγεία και δύναμη και να μπορούμε πάντοτε να λειτουργούμε μέσα στο πλαίσιο της δικαιοσύνης και της ευνομίας”, δήλωσε η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, Ιωάννα Χατζηαντωνίου.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης τίμησε και φέτος τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, προστάτη των νομικών
Η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης Ιωάννα Χατζηαντωνίου (στο μέσον), με τη Γραμματέα Σοφία Μιχαλιτσούδη (αριστερά) και το Μέλος του Δ.Σ. Ελένη Λιβεριάδου.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης τίμησε και φέτος τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, προστάτη των νομικών Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης τίμησε και φέτος τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, προστάτη των νομικών Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης τίμησε και φέτος τη μνήμη του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, προστάτη των νομικών