Στην Κομοτηνή θα φιλοξενηθεί το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων

Συνεργασία του Δήμου Κομοτηνής με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.
ΕΛΟΠ

Στο γραφείο του Δημάρχου Κομοτηνής συναντήθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Ιωάννης Γκαράνης και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κίμων Λεχούδης με τη Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ) και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο Στέργιο Λεωνάκη, τον Ολυμπιονίκη Κώστα Θάνο, to μέλος και Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής και Καθηγητή Ολυμπιακής Πάλης στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Ιωάννη Μπάρμπα, και τον Διευθυντή Αντώνη Λιάνο.

Ο Δήμος Κομοτηνής και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης σε συνεργασία με τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης συνδιοργανώνουν Προπονητικό Καμπ Προετοιμασίας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ15 Παίδων/Κορασίδων και Παμπαίδων/Πανκορασίδων, και το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων για όλες τις παραπάνω ηλικιακές κατηγορίες, την περίοδο 17-26 Οκτωβρίου 2021.

Στην Κομοτηνή θα φιλοξενηθεί το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/ΚορασίδωνΤο καμπ θα φιλοξενηθεί σε χώρο που θα παραχωρήσει ο Δήμος Κομοτηνής, με σκοπό, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Ροδόπης, οι μαθήτριες και οι μαθητές να γνωρίσουν το άθλημα της πάλης από διακεκριμένους αθλητές.

Έτσι, παράλληλα με την προετοιμασία των αθλητών στην Κομοτηνή, θα δοθεί η δυνατότητα στα νέα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τα τρία στυλ της Ολυμπιακής Πάλης: την Ελευθέρα, τη Γυναικεία και την Ελληνορωμαϊκή.

Η συγκεκριμένη συνεργασία στοχεύει στην ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού, που όχι μόνο προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι», αλλά και συμβάλλει στην εξωστρέφεια της πόλης και δηλώνει την πρόθεση του Δήμου να φιλοξενούνται στην Κομοτηνή μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

“Η δημοτική αρχή επιλέγει τη συνεργασία με αξιόλογους αθλητικούς φορείς, δηλώνοντας πως σε κάθε διοργάνωση θα τηρούνται τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για να μη λείψει κανείς από το προσκλητήριο των αγώνων στον στίβο και τη ζωή”, ανέφερε ο κ. Γκαράνης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood