Αποκαλυπτική δήλωση Κυριάκου Αμούτζα για το κόστος του “Φεστιβάλ Ειρήνης”

"Του Κουτρούλη ή του…Μουμίν ο…γάμος! Κι αν δεν ήταν οι υποχρεωτικές αναρτήσεις στο «Διαύγεια», ακόμη θα ψάχναμε να βρούμε πόσα ξοδεύει και πού, ένας ακραίος εθνικιστής, για να αγοράσει με τα λεφτά του Δήμου Ιάσμου το προφίλ του οπαδού της...Ειρήνης".
ΑΜΟΥΤΖΑΣ
Για “απίθανα έξοδα” στο πλαίσιο της διοργάνωσης του “Φεστιβάλ Ειρήνης”, εγκαλεί τον δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν ο επικεφαλής της παράταξης “Όραμα Αναγέννησης” Κυριάκος Αμούτζας, ο οποίος προχώρησε σε μια αποκαλυπτική δήλωση, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων οτι “αν δεν ήταν οι υποχρεωτικές αναρτήσεις στο πρόγραμμα «Διαύγεια» ακόμη θα ψάχναμε να βρούμε πόσα ξοδεύει και πού ένας ακραίος εθνικιστής για να αγοράσει με τα λεφτά του Δήμου Ιάσμου το προφίλ του οπαδού της…Ειρήνης”.
Η δήλωση του κ. Αμούτζα:
Του Κουτρούλη ή του…Μουμίν ο…γάμος! Πώς είναι δυνατόν το καλλιτεχνικό μέρος ενός φεστιβάλ να κοστίζει 17.000 € και το «τεχνικό» μέρος 34.000 €; Με έναν τρόπο απλό: πληρώνοντας απίθανα έξοδα, όπως «τη διενέργεια της εργασίας διοικητική οργάνωση και απολογισμός της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ιάσμου προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για το Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου», ποσού 2.170 €, και «την εργασία υποστήριξης της διοργάνωσης και εκτέλεσης παραγωγής του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου», ποσού 2.970 €! Υπάρχει και κάτι ακόμη, πιο ωραίο: Στην ίδια ανάδοχο (του απολογισμού και της εκτέλεσης…), είχαν δώσει τον περασμένο Απρίλιο άλλα 2.480 € για να ετοιμάσει την «πρόταση» προς το Υπουργείο Πολιτισμού! Έτσι, η ίδια «σύμβουλος», έλαβε 2.480 € για την ετοιμασία της πρότασης στο ΥΠΠΟ, και αναμένεται να λάβει 2.970 € για τη βοήθεια στην εκτέλεσή της, και άλλα 2.170 € για τη σύνταξη της απολογιστικής έκθεσης… Σύνολο, 7.520 €, ενώ η ενίσχυση του ΥΠΠΟ ήταν 6.500 €! Για να πάρουμε δηλαδή 6.500 €, πληρώσαμε 7.500 €!
Κάπως έτσι ο προϋπολογισμός του…πανηγυριού έφτασε τις 51.500 €. Και συνεχίζει… Και κάπως έτσι, ούτε προτάσεις, ούτε προϋπολογισμοί κ.λπ. δεν έφτασαν ποτέ στα συλλογικά όργανα του Δήμου… Κι αν δεν ήταν οι υποχρεωτικές αναρτήσεις στο πρόγραμμα «Διαύγεια», ακόμη θα ψάχναμε να βρούμε πόσα ξοδεύει και πού, ένας ακραίος εθνικιστής, για να αγοράσει με τα λεφτά του Δήμου Ιάσμου το προφίλ του οπαδού της…Ειρήνης”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood