Δίκτυο Φυσικού Αερίου: ΤΕΕ Θράκης & ΔΕΔΑ θα διοργανώσουν ενημερωτικές ημερίδες για τους μηχανικούς

Καίριας σημασίας ο ρόλος του μηχανικού στο πλαίσιο της ασφάλειας, σε όλα τα στάδια του έργου, από τη μελέτη σύνδεσης μέχρι τα πιστοποιημένα συνεργεία.
IMG_2 - Αντιγραφή

Συνάντηση στα γραφεία του ΤΕΕ Θράκης είχε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης Δημήτριος Λουρίκας με τον Πρόεδρο της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (Δ.Ε.Δ.Α.) Βασίλη Κοτρώνη. 

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε πλήρης ενημέρωση από την πλευρά του Προέδρου της Δ.Ε.Δ.Α. γενικά για το έργο της παροχής φυσικού αερίου στη Θράκη. και ειδικότερα για την πορεία των εργασιών.

Τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η σημασία του ρόλου του μηχανικού στο πλαίσιο της ασφάλειας, σε όλα τα στάδια του έργου, από τη μελέτη σύνδεσης μέχρι τα πιστοποιημένα συνεργεία. 

Αποφασίστηκε, δε, η συνδιοργάνωση εντός του Οκτωβρίου, από το ΤΕΕ Θράκης και τη Δ.Ε.Δ.Α., ενημερωτικών ημερίδων για όλους τους μηχανικούς που επιθυμούν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Δίκτυο Φυσικού Αερίου: ΤΕΕ Θράκης & ΔΕΔΑ θα διοργανώσουν ενημερωτικές ημερίδες για τους μηχανικούςΣτη συζήτηση παρευρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Θράκης Ζωή Κοσμίδου, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Μιχαήλ Κούγκουλος, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Αδαμάντιος Παπαδόπουλος, Βασίλειος Πολιτειάδης και Παντελής-Μάριος Σοφιανός, το μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, και μέλη των Μονίμων Επιτροπών του Τμήματος.

Δίκτυο Φυσικού Αερίου: ΤΕΕ Θράκης & ΔΕΔΑ θα διοργανώσουν ενημερωτικές ημερίδες για τους μηχανικούς Δίκτυο Φυσικού Αερίου: ΤΕΕ Θράκης & ΔΕΔΑ θα διοργανώσουν ενημερωτικές ημερίδες για τους μηχανικούς Δίκτυο Φυσικού Αερίου: ΤΕΕ Θράκης & ΔΕΔΑ θα διοργανώσουν ενημερωτικές ημερίδες για τους μηχανικούς

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood