Επικό αυτογκόλ Ανδρουλάκη: Θέλει να είναι και ευρωβουλευτής και πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Δεν απάντησε, ωστόσο, στο ερώτημα με ποιον τρόπο - στην περίπτωση που εκλεγεί - θα ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου από την Ευρωβουλή, δεδομένου ότι τις μισές ημέρες της εβδομάδας βρίσκεται εκτός Ελλάδας.
nikos-androulakis

Ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο αλλά και οι προθέσεις των διεκδικητών της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής όσον αφορά την επόμενη ημέρα.

Τις πραγματικές του προθέσεις αποκάλυψε σήμερα και ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος, ερωτηθείς αν στην περίπτωση που εκλεγεί αρχηγός θα παραιτηθεί από ευρωβουλευτής, ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στην Ευρωβουλή, εξηγώντας μάλιστα πως αυτό δεν θα είναι μια ειδική περίπτωση.

“Υπάρχουν πολλοί ευρωβουλευτές αρχηγοί κομμάτων, δεν θα είμαι ο μόνος. Μόνο στη σοσιαλδημοκρατική ομάδα, είναι ήδη τρεις, άρα δεν είναι κάτι το οποίο είναι παράδοξο”, είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha 98,9.

Βέβαια, ο κ. Ανδρουλάκης δεν απάντησε, όπως επισημαίνουν εσωκομματικοί του αντίπαλοι, στο ερώτημα με ποιον τρόπο – στην περίπτωση που εκλεγεί – θα ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου από την Ευρωβουλή, δεδομένου ότι τις μισές ημέρες της εβδομάδας βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Αν μάλιστα οι εθνικές εκλογές καθυστερήσουν, μεγάλο θα είναι το πρόβλημα και στη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς ο Ν. Ανδρουλάκης δεν είναι βουλευτής της εθνικής αντιπροσωπείας και ως εκ τούτου θα πρέπει να εκλεγεί κάποιος μεταβατικός πρόεδρος.

πηγή: parapolitika.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood