Κομοτηνή: Εκδήλωση μνήμης των Τόλη Παπαγεωργίου και Γιάννη Καρυπίδη

Θα μιλήσουν οι Βαγγέλης Λαμπάκης, Μαρία Καδόγλου, Δάνος Σεργκελίδης και Ανέστης Στρατιάδης. 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
Εκδήλωση μνήμης των αγώνων του Τόλη Παπαγεωργίου και του Γιάννη Καρυπίδη κατά των χρυσορυχείων, θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή από τη Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης-Έβρου ενάντια στην εξόρυξη και μεταλλουργία χρυσού.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, “στην εκδήλωση θα μιλήσουμε για τον άνθρωπο που μας πρωτοενημέρωσε σχετικά με το τι σημαίνει εξόρυξη χρυσού και τις συνέπειές της στους ανθρώπους και στη φύση, τον Τόλη Παπαγεωργίου, και για τον άνθρωπο που κινηματογράφησε και έκανε γνωστό τον αγώνα στο πανελλήνιο, τον Γιάννη Καρυπίδη. Το κενό που αφήνουν πίσω τους οι αείμνηστοι συναγωνιστές είναι μεγάλο και καλούμαστε όλοι να το καλύψουμε τα επόμενα χρόνια που ο αγώνας μας θα περάσει σίγουρα από κρίσιμη φάση”. 
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Βαγγέλης Λαμπάκης, Μαρία Καδόγλου, Δάνος Σεργκελίδης και Ανέστης Στρατιάδης. 
Κομοτηνή: Εκδήλωση μνήμης των Τόλη Παπαγεωργίου και Γιάννη ΚαρυπίδηΘα γίνει βιντεοπροβολή που παρουσιάζει τη μοναδική συμμετοχή του Τόλη Παπαγεωργίου και του Γιάννη Καρυπίδη στον αγώνα κατά των χρυσορυχείων.
Η εκδήλωση θα κλείσει μουσικά με τη συμμετοχή του Χρήστου και της Σοφίας Χατζοπούλου και του Φωνητικού συνόλου E-CHO του Συλλόγου Εβριτών Ροδόπης υπό τη Διεύθυνση της Βερόνικας Σεμερτζίδου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο, και ώρα 6:30 μ.μ. στο θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής (δίπλα στο αρχαιολογικό μουσείο) με τήρηση των υγειονομικών μέτρων κατά της Covid-19.  
Κομοτηνή: Εκδήλωση μνήμης των Τόλη Παπαγεωργίου και Γιάννη Καρυπίδη Κομοτηνή: Εκδήλωση μνήμης των Τόλη Παπαγεωργίου και Γιάννη Καρυπίδη
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood