• Ο κορωνοϊός επιτίθεται και στην καρδιά μας!

Ο Σύλλογος Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών και Πρόληψης Καρδιοπαθών Νομού Ροδόπης, καλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους κα τα μέλη του Συλλόγου, στην Πλατεία Ειρήνης, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:30 έως 20:30, καθώς και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00 έως 13:30, “για να γιορτάσουμε και φέτος όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ενάντια στον κορωνoϊό και προστατεύοντας την καρδιά μας”, όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα.

Στο πλαίσιο της δράσης, γιατροί της πόλης και επιστημονικό προσωπικό της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ, θα ενημερώνουν το κοινό, θα παρέχουν συμβουλευτική προληπτικής αγωγής, θεραπευτικής άσκησης και αποκατάστασης, και σχετικές πληροφορίες για το τι πρέπει να προσέχουμε για να προστατεύσουμε την υγεία μας.

“Θα χαρούμε να σας δούμε, διατηρώντας τις αποστάσεις και αποφεύγοντας το συνωστισμό, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής”, αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σάββας Τοκμακίδης, και προσθέτει: “Σας περιμένουμε στην πλατεία Κομοτηνής, σεβόμενοι τις οδηγίες προστασίας κατά του Covid-19. Η δική σας παρουσία και φέτος, όπως και πέρυσι και προπέρυσι, θα μας ενισχύσει να καθιερώσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς ως μια γιορτή υγείας των πολιτών της Κομοτηνής και της Ροδόπης“.

b202abd4 prosklisiΣτην εκδήλωση συμμετέχουν η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Δήμος Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού), ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης, ο τοπικός Ιατρικός Σύλλογος, και άλλοι φορείς.

Θυμηθείτε την περσινή εκδήλωση, εδώ.

005bb1dc gr afisa