Γ. Βεζυργιαννίδης: “Δεν θα διεκδικήσω την εκλογή μου για τρίτη φορά στην προεδρία της ΝΟΔΕ Ροδόπης”

Έτσι, μοναδικός προς στιγμήν υποψήφιος, είναι ο Γιάννης Τζαμπάζης, ο οποίος εδώ και καιρό έχει ενεργοποιηθεί δυναμικά.
ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Την απόφασή του να μη διεκδικήσει την εκλογή μου για τρίτη φορά στη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ (τέως ΝΟΔΕ) Ροδόπης της ΝΔ, στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου, γνωστοποίησε ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της οργάνωσης, Γιάννης Βεζυργιαννίδης.

Έτσι, μοναδικός προς στιγμήν υποψήφιος, είναι ο Γιάννης Τζαμπάζης, ο οποίος εδώ και καιρό έχει ενεργοποιηθεί δυναμικά.
Στη δήλωσή του ο Γ. Βεζυργιαννίδης, αναφέρει:
“Στην αποψινή συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Ροδόπης, ενημέρωσα τους συνεργάτες μου για την απόφασή μου να μην διεκδικήσω την εκλογή μου για τρίτη φορά στη θέση του προέδρου της Οργάνωσης, στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ροδόπη με τα οποία συνεργάστηκα, όχι μόνο τα 5,5 τελευταία χρόνια ως Πρόεδρος, αλλά από το 2010 που συμμετείχα στα συμβούλια των ΝΟΔΕ, με τα οποία δώσαμε πολλές εκλογικές μάχες, με αποκορύφωμα αυτή των εθνικών εκλογών του 2019, που πετύχαμε την μεγαλύτερη πανελλαδικά αύξηση των ποσοστών της Ν.Δ. κατά 15,10%.
Ευχαριστώ τους Γραμματείς της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη και Γιώργο Στεργίου, όπως επίσης και τους Γραμματείς Οργανωτικού, Βασίλη Σπανάκη και Στέλιο Κονταδάκη, για την άψογη και στενή συνεργασία που είχαμε, καθώς και όλα τα στελέχη της κεντρικής διοίκησης του κόμματος με τα οποία είχα την χαρά να δουλέψουμε μαζί.
Γ. Βεζυργιαννίδης: "Δεν θα διεκδικήσω την εκλογή μου για τρίτη φορά στην προεδρία της ΝΟΔΕ Ροδόπης"Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας στην Ροδόπη που στο πρόσωπό μου στήριξαν την μεγαλύτερη και πιο ενεργή κομματική παράταξη του Νομού μας.
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να αναφερθώ στην οικογένειά μου, χωρίς την στήριξη της οποίας δεν θα είχα την δυνατότητα να ασχολούμαι σχεδόν σε καθημερινή βάση με τα θέματα και τις δράσεις της Δ.Ε.Ε.Π.
Σήμερα ολοκληρώνεται ένας κύκλος που περιλαμβάνει πολλές όμορφες στιγμές, κάποιες λιγότερο καλές, και κάποιες άλλες δύσκολες, αλλά σίγουρα πολλές εμπειρίες που αφήνουν το σημάδι τους. Ανθρώπινες σχέσεις που σφυρηλατήθηκαν σε δυνατές στιγμές, με μοναδικό πάντα γνώμονα το καλό της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας που οφείλουμε άλλωστε όλοι να υπηρετούμε”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood