Γιώργος Αδαμίδης: «H ΔΕΗ χαρίζεται στα ξένα ιδιωτικά συμφέροντα»,

Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προανήγγειλε κινητοποιήσεις, τονίζοντας ότι «δεν είναι ζήτημα συντεχνίας, αλλά κοινωνίας».
662411_33247e27cb-baaa31a0e8d0c714

«H ΔΕΗ χαρίζεται στα ξένα ιδιωτικά συμφέροντα», τόνισε ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης κατά τη συνάντηση του προεδρείου της Γενικής Ομοσπονδίας Προσωπικού της ΔΕΗ με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, και χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη με την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας «καταστροφική για το Δημόσιο που δεν θα συμμετάσχει», κατήγγειλε «αιφνιδιασμό από την απόφαση της Διοίκησης σε συνεννόηση με την κυβέρνηση».

Μάλιστα προανήγγειλε κινητοποιήσεις, τονίζοντας ότι «δεν είναι ζήτημα συντεχνίας, αλλά κοινωνίας», καθώς όπως επεσήμανε «είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει μια ξέφρενη αύξηση των τιμολογίων, την οποία μόνο μια δημόσια επιχείρηση υπό τον έλεγχο του δημοσίου θα μπορούσε να συγκρατήσει».

«Η ΔΕΗ και τα δίκτυα, τόσο ο ΑΔΜΗΕ όσο και ο ΔΕΔΔΗΕ, πρέπει να μείνουν στον έλεγχο του ελληνικού Δημοσίου», πρόσθεσε ο κ. Αδαμίδης, καταγγέλλοντας πως η κυβέρνηση «κάνει πολλά πράγματα μέσα στην πανδημία προκειμένου να μην υπάρχουν οι αναμενόμενες αντιδράσεις».

Γιώργος Αδαμίδης: «H ΔΕΗ χαρίζεται στα ξένα ιδιωτικά συμφέροντα»,
Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο ζήτημα των ανατιμήσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα, τόνισε πως με την εκχώρηση της ΔΕΗ «δεν θα υπάρχει πλέον το ελληνικό δημόσιο που θα ελέγχει και θα προσπαθεί να ρυθμίζει τέτοιου είδους αχαλίνωτες αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, που ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορεί κανείς να συλλάβει με ποιον τρόπο γίνεται και προς τα πού πάνε».

Τέλος, απηύθυνε έκκληση στην Πολιτεία «να ασκήσει το δικαίωμά της να πάρει μέρος στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στο ποσοστό που της αναλογεί, προκειμένου να συνεχίσει αυτή η μεγάλη επιχείρηση που εδώ και επτά δεκαετίες έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της χώρας, να μην είναι έρμαιο στα συμφέροντα και τις ορέξεις οποιουδήποτε, είτε αυτά είναι ξένα funds είτε είναι ελληνικά συμφέροντα».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood