“Κοινωνία Πολιτών” και “Σπάρτακος” στηρίζουν τους υγειονομικούς σε αναστολή

"Η ελληνική Πολιτεία θα πρέπει να προσπαθήσει να τους πείσει με τον διάλογο να προχωρήσουν σε εμβολιασμό χωρίς εκβιαστικά διλήμματα".
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής που πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2021, συζητήθηκε το θέμα της αναστολής εργασίας υγειονομικών υπαλλήλων, παρουσία και της εκπροσώπου τους, Μαρίας Κουρτούμα, Προϊσταμένης της ΜΕΘ του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Μετά από διαβούλευση, διαμορφώθηκε ανακοίνωση συμπαράστασης προς τους υγειονομικούς υπαλλήλους που τελούν σε αναστολή, την οποία συνυπογράφουν οι παρατάξεις «Κοινωνία Πολιτών» και «Σπάρτακος».

Η “Σύμπραξη Προοπτικής” διαφώνησε, και η “Πολη-τική Ανατροπή” θα εκδώσει δικό της κείμενο, όπως έπραξε και η “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Το κοινό κείμενο των παρατάξεων “Κοινωνία Πολιτών” και “Σπάρτακος”:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής τάσσεται κατά της αναστολής εργασίας των υγειονομικών του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, αλλά και όλης της χώρας, και θεωρεί ότι πρόκειται για ένα πολύ σκληρό μέτρο που έβγαλε η κυβέρνηση από το οπλοστάσιό της για να εκβιάσει αυτούς που λίγους μήνες πριν καλούσε να χειροκροτήσουμε. Θεωρούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι που επιτελούν ένα λειτούργημα βρισκόμενοι καθημερινά αντιμέτωποι με την ασθένεια και τον θάνατο, πρέπει να επιστρέψουν στις θέσεις εργασίας τους, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για να μην κινδυνέψουν οι ασθενείς και οι συνάδελφοί τους, και ότι η ελληνική Πολιτεία θα πρέπει να προσπαθήσει να τους πείσει με τον διάλογο να προχωρήσουν σε εμβολιασμό χωρίς εκβιαστικά διλήμματα».

"Κοινωνία Πολιτών" και "Σπάρτακος" στηρίζουν τους υγειονομικούς σε αναστολή

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood