Δήμος Κομοτηνής: Ολοκληρώθηκε άλλη μια διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

Σε 1.615 δικαιούχους.
ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΕΒΑ (1)

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής η τριήμερη διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD) από τον Δήμο Κομοτηνής που είναι ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ροδόπης. Η διανομή ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου και οι ωφελούμενοι προσήλθαν με τάξη κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα.

Συνολικά 1.615 άτομα, εκ των οποίων οι 100 στο σπίτι τους, παρέλαβαν:

Νωπό προϊόν (μοσχάρι), ρύζι, γάλα μακράς διάρκειας, ζάχαρη, ζυμαρικά, κριθαράκι, μπισκότα, πελτέ, ρεβίθια, ρύζι, φακές, φέτα, υγρό πλυντηρίου, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, αφρόλουτρο, υγρό σαπούνι χεριών.

Δήμος Κομοτηνής: Ολοκληρώθηκε άλλη μια διανομή προϊόντων ΤΕΒΑΣτην προετοιμασία και διανομή των προϊόντων στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο των υπαλλήλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής, γυμνάστριες και γυμναστές των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» του Δήμου Κομοτηνής, ενώ στον συντονισμό της διανομής συνέβαλε ο Αντιδήμαρχος  Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης Γιάννης Μουρτίδης. Επίσης, άντρες του Α.Τ. Κομοτηνής συνέβαλαν στην τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των ωφελούμενων κατά τη διάρκεια της αναμονής.

Τα προϊόντα που περισσεύουν λόγω της μη προσέλευσης δικαιούχων,  δίδονται στα πιστοποιημένα συσσίτια του Δήμου Κομοτηνής και της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Δήμος Κομοτηνής: Ολοκληρώθηκε άλλη μια διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ Δήμος Κομοτηνής: Ολοκληρώθηκε άλλη μια διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood