“Όραμα Αναγέννησης”: “Για το πάρτι του Μουμίν πρόκειται… Και για την πάρτη του…”

Δριμύτατη επίθεση με σοβαρές κατηγορίες κατά του δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν από την παράταξη "Όραμα Αναγέννησης" του Κυριάκου Αμούτζα.
ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΜΟΥΤΖΑΣ (1)

“Φεστιβάλ του…αέρα”, είχε χαρακτηρίσει το αποκαλούμενο από τον δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, “Φεστιβάλ Ειρήνης”, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, “Όραμα Αναγέννησης” του Κυριάκου Αμούτζα. Από την πλευρά του ο δήμαρχος είχε δηλώσει οτι “απαξιεί να απαντήσει σε όσους βρίσκονται εκτός πραγματικότητας και εποχής”.

Σήμερα, παραμονές της διοργάνωσης, η παράταξη “Όραμα Αναγέννησης” επανέρχεται και εξαπολύει δριμύτατη επίθεση με σοβαρές κατηγορίες κατά του δημάρχου:

“Δύο ημέρες πριν το φεστιβάλ, κι ακόμη δεν έχει συνεδριάσει κανένα συλλογικό όργανο, ούτε του Δήμου, ούτε της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, ούτε για να εγκρίνει πρόγραμμα, ούτε για να προϋπολογίσει δαπάνες, ούτε για να εγκρίνει δαπάνες για καλλιτεχνικό ή τεχνικό κόστος.

Ούτε καν για να πληροφορήσει ποια υγειονομικά μέτρα ελήφθησαν ή έστω πόσα εισιτήρια εκδόθηκαν, για να μην καταντήσει το φεστιβάλ…κορωνοπάρτι.

Ακόμη χειρότερα, δεν συνεδρίασε καμία συλλογικότητα, ούτε για να αποδεχτεί τις…χορηγίες που ο ίδιος ο δήμαρχος της μειοψηφίας ανακοίνωσε, ευχαριστώντας προσωπικά (!) τις επιχειρήσεις που…αγκάλιασαν το φεστιβάλ.

Αυτός είναι ο δήμαρχος της μειοψηφίας: ο δήμαρχος των σκοτεινών αναθέσεων και της αδιαφάνειας. Που κινείται μόνο στο σκοτάδι γιατί έτσι έχει μάθει. Να περνούν όλα από το…μαγαζί του Οντέρ και προφανώς από την τσέπη του. Άλλως δεν δικαιολογείται η σιωπή αλλά και η…γαργάρα στην πρόσφατη ανακοίνωσή μας. Κι ας το ονομάζει ο ίδιος βαρύγδουπα «φεστιβάλ Ειρήνης» καθώς πάντα του άρεσαν τα μεγαλύτερα από το μπόι του…τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα! 

Για το πάρτι του Μουμίν πρόκειται… Και για την πάρτη του…”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood