“Καμπανάκι” για την κυβέρνηση, και το γκάλοπ της PULSE

Υπολογίσιμες απώλειες για ΝΔ & Μητσοτάκη, ενισχύονται ΣΥΡΙΖΑ & Τσίπρας. δεν πείθουν τα κυβερνητικά οικονομικά μέτρα που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ.
Screenshot_2063
  • Και σε αυτή τη δημοσκόπηση, μετά και από εκείνη της ALCO, καταγράφονται υπολογίσιμες απώλειες για την κυβέρνηση.

Ευρύ προβάδισμα, της τάξης του 10,5%, συνεχίζει να διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με όλες τις απαντήσεις, σύμφωνα με δημοσκόπηση της PULSE για τον ΣΚΑΪ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Ωστόσο η διαφορά των δύο κομμάτων έχει μειωθεί κατά 2,5 μονάδες από την προηγούμενη μέτρηση (του Ιουλίου), καθώς το κυβερνών κόμμα χάνει μιάμιση μονάδα και συγκεντρώνει 34,5% από 36%, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση ενισχύεται κατά μία μονάδα και συγκεντρώνει ποσοστό 24% από 23%. 

Ακολουθούν, το Κίνημα Αλλαγής με 6,5% (6,5% και τον Ιούλιο), το ΚΚΕ με 6% (6% και τον Ιούλιο), η Ελληνική Λύση με 4,5% (4,5% και τον Ιούλιο), και το ΜέΡΑ με 25 3% (από 3,5% τον Ιούλιο). “Άλλο” απαντά το 7% (από 6,5% τον Ιούλιο), “Λευκό-Άκυρο-Αποχή” το 5% (5% και τον Ιούλιο), “Δεν απαντώ-Αναποφάσιστοι” το 8% (8% και τον Ιούλιο).

"Καμπανάκι" για την κυβέρνηση, και το γκάλοπ της PULSEΗ εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, “δίνει” τα εξής αποτελέσματα: ΝΔ 36,5% (από 38%), ΣΥΡΙΖΑ 25% (από 24%), ΚΙΝΑΛ 7% (από 7%), ΚΚΕ 6% (από 6%), Ελληνική Λύση 4,5% (από 4,5%), ΜέΡΑ25 3% (από 3,5%), “Άλλο” 7,5% (από 6%), “Δεν απαντώ-Αναποφάσιστοι” 9% (από 9%).

Αξιολόγηση Μητσοτάκη-Τσίπρα στη ΔΕΘ / Ισοπαλία στις αρνητικές κρίσεις

Η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ αξιολογείται με θετικές γνώμες συνολικά κατά 40%, και ειδικότερα: “σίγουρα θετικά” από το 21% και “μάλλον θετικά” από το 19%. Αρνητικά κρίνεται συνολικά από το 48%, και ειδικότερα: “σίγουρα αρνητικά” από το 33% και “μάλλον αρνητικά” από το 15%.

"Καμπανάκι" για την κυβέρνηση, και το γκάλοπ της PULSEΗ εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ αξιολογείται με θετικές γνώμες συνολικά κατά 30%, και ειδικότερα: “σίγουρα θετικά” από το 14% και “μάλλον θετικά” από το 16%. Αρνητικά κρίνεται συνολικά από το 50%, και ειδικότερα: “σίγουρα αρνητικά” από το 31% και “μάλλον αρνητικά” από το 19%.

"Καμπανάκι" για την κυβέρνηση, και το γκάλοπ της PULSEΔεν πείθουν τα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση φαίνεται πως δεν πείθουν. Αρνητικά τα κρίνει το 45% συνολικά, και ειδικότερα: “σίγουρα αρνητικά” το 27% και “μάλλον αρνητικά” το 18%. Θετικές γνώμες εκφράζει συνολικά το 38%, και ειδικότερα: “σίγουρα θετικά” το 17% και “μάλλον θετικά” το 21%.

"Καμπανάκι" για την κυβέρνηση, και το γκάλοπ της PULSEΑπώλειες για Μητσοτάκη στην καταλληλότητα για Πρωθυπουργός – Ενισχύεται ο Τσίπρας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ερώτημα “ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για Πρωθυπουργό”, εξακολουθεί να προηγείται του Αλέξη Τσίπρα, με διαφορά 14 μονάδων, ωστόσο χάνει δύο μονάδες, τις οποίες κερδίζει ο Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του 40% (από 42%), ενώ ο Αλέξης Τσίπρας προτιμάται από το 26% των ερωτηθέντων (από 24% τον Ιούλιο). Και σε αυτή τη μέτρηση, ο “Κανένας” συγκεντρώνει 30% (30% και τον Ιούλιο). “Δεν ξέρω/Δεν απαντώ”, δήλωσε το 4% (4% και τον Ιούλιο).

"Καμπανάκι" για την κυβέρνηση, και το γκάλοπ της PULSEΔείτε εδώ όλα τα στοιχεία της δημοσκόπησης.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood