Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της «Σύμπραξης Προοπτικής», με τον επικεφαλής Αντώνη Γραβάνη και τις Τσιμπιρίδου Δήμητρα, Κουτσογιάννη Κρίστα και Ναβροζίδου Αθηνά.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η δωρεά σχολικών ειδών έπειτα από δημόσια πρόσκληση του Κέντρου στο πλαίσιο της δράσης «Καινούρια Χρονιά, Καινούρια Σχολικά!».

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών της δημοτικής παράταξης και του επιστημονικού προσωπικού, αναπτύχθηκε συζήτηση που αφορούσε τις ανάγκες του Κέντρου εν όψει των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία δύο χρόνια.

dc70684f screenshot 2051Ο κ. Γραβάνης μετά τη συνάντηση δήλωσε:

«Είναι υποχρέωση όλων μας, ως ενεργοί πολίτες και ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, να στηρίξουμε τη λειτουργία όλων των αντίστοιχων κοινωνικών δομών. Διαπιστώσαμε ότι στο Κέντρο Στήριξης Κομοτηνής γίνεται ένα σπουδαίο έργο με τη συμβολή της επιστημονικής ομάδας, της Τοπικής Διοικούσας, και υπό την επίβλεψη του Οργανισμού των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Πρόκειται πραγματικά για μια αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται αθόρυβα και μεθοδικά τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε. Προσωπικά δεσμεύομαι να λάβω πρωτοβουλίες για την περαιτέρω στήριξη της όλης προσπάθειας».