Η “Σύμπραξη Προοπτικής-Αντώνης Γραβάνης” στηρίζει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής

Αντώνης Γραβάνης: "Προσωπικά δεσμεύομαι να λάβω πρωτοβουλίες για την περαιτέρω στήριξη της όλης προσπάθειας".
Screenshot_2051

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της «Σύμπραξης Προοπτικής», με τον επικεφαλής Αντώνη Γραβάνη και τις Τσιμπιρίδου Δήμητρα, Κουτσογιάννη Κρίστα και Ναβροζίδου Αθηνά.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η δωρεά σχολικών ειδών έπειτα από δημόσια πρόσκληση του Κέντρου στο πλαίσιο της δράσης «Καινούρια Χρονιά, Καινούρια Σχολικά!».

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών της δημοτικής παράταξης και του επιστημονικού προσωπικού, αναπτύχθηκε συζήτηση που αφορούσε τις ανάγκες του Κέντρου εν όψει των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Η "Σύμπραξη Προοπτικής-Αντώνης Γραβάνης" στηρίζει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας ΚομοτηνήςΟ κ. Γραβάνης μετά τη συνάντηση δήλωσε:

«Είναι υποχρέωση όλων μας, ως ενεργοί πολίτες και ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, να στηρίξουμε τη λειτουργία όλων των αντίστοιχων κοινωνικών δομών. Διαπιστώσαμε ότι στο Κέντρο Στήριξης Κομοτηνής γίνεται ένα σπουδαίο έργο με τη συμβολή της επιστημονικής ομάδας, της Τοπικής Διοικούσας, και υπό την επίβλεψη του Οργανισμού των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Πρόκειται πραγματικά για μια αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται αθόρυβα και μεθοδικά τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε. Προσωπικά δεσμεύομαι να λάβω πρωτοβουλίες για την περαιτέρω στήριξη της όλης προσπάθειας».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood