Σχολικά είδη για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος-Θράκης, προσέφερε η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής (ΔΕΜΠ), ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση-αίτημα της διοίκησης της δομής.

Κατά την επίσκεψη των μελών της ΔΕΜΠ στο Κέντρο και την παράδοση της δωρεάς, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Πρόεδρο της Τοπικής Διοικούσας της Οργάνωσης, Φελίνα Καζάκου, και τον Διευθυντή και Επιστημονικό Υπεύθυνο των Παιδικών Χωριών SOS Θράκης, Γιώργο Βαφέα.
“Διαπιστώσαμε ότι στο Κέντρο υλοποιείται ένα σπουδαίο έργο από το επιστημονικό προσωπικό, με συστηματική και επιστημονική προσέγγιση όλων των κοινωνικών προβλημάτων”, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΜΠ Σελήμ Ισά, και πρόσθεσε: “Εμείς, εκπροσωπώντας τον φορέα μας, προσφέραμε τσάντες και σχολικά είδη προκειμένου να συνδράμουμε στη στήριξη των οικογενειών εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς”.
Ο κ. Σελήμ Ισά, συνεχάρη την κ. Καζάκου, τον κ. Βαφέα και το προσωπικό του Κέντρου, “για το πολυσήμαντο κοινωνικό έργο που εκτελείται χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς”, και κατέθεσε τη δέσμευση της ΔΕΜΠ “να σταθούμε αρωγοί συμβάλλοντας συστηματικά και στις επόμενες δράσεις”.
f40ef5d5 242445128 837065603641932 1188567602378316633 n